Hvorfor sygesikring satser gå med alderen?

01/21/2011 by admin

Hvorfor sygesikring satser gå med alderen?

Et af de mest vanskelige aspekter af at opretholde løbende sygeforsikring for pensionister og ældre personer er stigningen i politik præmier. Som mennesker alder, udgifterne til deres sygeforsikring stiger dramatisk, og sådanne stigninger bliver eksponentiel som de nærmer sig afslutningen af deres naturlige levetid.

Mere hyppige besøg

Statistisk set, øget alder kræver hyppigere medicinsk checkups at beskytte forbrugerne mod betingelser som følge af uundgåelige kropslige forringelse. Mere hyppige besøg til primærsektoren og specialister resultere i store udgifter til forsikring transportørerne, et problem, der filtrerer ned til forbrugerne i form af dyrere politikker.

Hyppigere behandling

Svækkelse af kroppens organer og andre systemer, der ledsager aldersfordelt processen resulterer i behovet for supplerende medicinsk behandling til at opretholde en behagelig livsstil og forlænge livet selv. Mange af disse tjenester kræver regelmæssig gentagelse og konstant vedligeholdelse, og kommer med meget høje prisskilte forsikringsselskaberne er forpligtet til at betale.

Mere alvorlige tilstande

I forhold til fælles og almindelige lidelser som yngre mennesker står over for, de medicinske spørgsmål forelagt af ældre individer har tendens til at være langt mere alvorlig og problematisk. Ifølge University of Rochester Medical Center, "Centers for Disease Control (CDC) skøn at 88 procent af befolkningen over 65 år har mindst én kronisk helbredstilstand," forsvar et problem, der forværres ofte af, at svækket kropslige resultat i flere samtidige forhold.

Dyrere tjenester

Behandlingen skal løse problemer af ældre personer er ofte betydeligt mere kompliceret og dyrt, simpelthen på grund af mange faktorer, der påvirker ældre kropslig sundhed. Visse behandlinger, der kan arbejde for yngre patienter kan faktisk udgør alvorlige yderligere risici for ældre mennesker, og derfor ikke kan gennemføres. Alternative procedurer, hvoraf mange er mindre effektive og tage betydeligt længere tid at fuldføre, skal søges til adresse betingelser, det kunne ellers være ryddet op forholdsvis hurtigt i yngre og sundere patienter.

Fokus på emnet

Aging enkeltpersoner kan gøre meget for at forhindre den fortsatte stigning i sundhed forsikringspræmier. Men ved simpelthen at tage bedre pleje af deres kroppe, de kan reducere sandsynligheden for at pådrage sig visse sygdomme og bliver ramt med almindelige lidelser, hvilket reducerer behovet for hyppige lægehjælp. Spise sundere fødevarer og udøver regelmæssigt har en dramatisk positiv virkning på kroppens evne til at bekæmpe sygdommen. Derudover kan foretager justeringer til typen af sygeforsikring plan på plads sænke månedlige forsikring regninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com