Hvad er kapselskrumpning?

03/18/2011 by admin

Kapselskrumpning er bygget op af arvæv, der almindeligvis opstår med plast eller rekonstruktiv kirurgi. Betingelsen er oftest forbundet med brystimplantater, men også kan udvikle omkring andre kirurgiske implantater som kunstige leddene eller pacemakere.

Arvæv

Ifølge Mayo Clinic, med kapselskrumpning ikke kun arvæv surround implantat men kan med tiden begynde at snøre det så godt, forårsager ubehag, begrænset bevægelighed og smerter.

Tidlig kapselskrumpning

Kapselskrumpning opstår indenfor det første år af kirurgi anses for tidligt. Arvæv er almindeligt opildnet af tilstedeværelsen af Staphylococcus epidermidis bakterier i tidlige kontraktur. Ellers godartede, bakterierne fremmer arvæv til kontrakt omkring implantatet.

Sen kapselskrumpning

Sen kontraktur opstår ud over det første år af kirurgi og skyldes ofte ruptur af et silikone implantat. Silikone irriterer de omkringliggende arvæv forårsager betændelse.

Behandling

Behandlinger omfatter almindeligt kirurgisk fjernelse af implantatet og det omkringliggende arvæv. Andre behandlinger omfatter massage eller ultralyd behandlinger for at hjælpe med at løsne og sprede den tætte væv.

Forebyggelse

Vælger saltvand implantater over silikone til brystforstørrelse eller genopbygning kan reducere risikoen for sent kapsulær sammentrækning. Ifølge det amerikanske samfund af plastikkirurger, kan en "no-touch" metode til implantatkirurgi---hvor kun hovedet kirurgen gør direkte kontakt med implantatet og handsker er vasket løbende for at mindske risikoen for bakteriel Introduktion---også reducere chancerne for kontraktur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com