Psykedelisk virkningerne af Morning Glory frø

05/18/2010 by admin

Frø fra planter, formiddag herlighed kan producere en psykedelisk høj meget som at tage LSD. Også kaldet ololiugui af 16.-århundrede indianere, producere formiddag herlighed plante frø en hallucinogene virkning ved indtagelse.

Hvad er de?

Formiddag herlighed plante er en slyngende flerårig vinstok, der er dyrket i mange haver. Planten bærer klynger af blå til lilla blomster, og nogle gange vil producere hvide blomster. De frø, der er produceret fra anlægget formiddag herlighed er brune eller nogle gange sort i farven. Når spist, er de, hvad producerer en psykedelisk høj.

LSD-lignende egenskaber

Den aktive ingrediens i formiddag herlighed frø er en alkaloid kaldet R-Lysergsyre. Frøene indeholder også D-isolysergic syrer. Syrer ligner ingredienser findes i LSD. Flere frø indtages, jo større den høje.

Intens

Psykedelisk eller hallucinogene stoffer producerer en forvrængning i hjernen af en faktiske stimulus. Stoffet skaber ikke en ny begivenhed. Det dybest set udvider på hvad der sker på tidspunkt. Med andre ord, hvis en god begivenhed sker, kan så personen indtagelse af frøene opleve en god tur. Selv når negative ting foregår, så personen kan opleve et "dårligt trip." De hallucinogene stoffer påvirker hjernen ved at interagere med serotonin synapser. I sum, vil stoffet bringe en øget følelse af, hvad der sker.

Synestheia

Morning glory frø vil producere en øget følelse af bevidsthed med farver, teksturer og lyde. En person kan opleve en sensorisk ændring fra en følelse til en anden, der kaldes Synæstesi. Med andre ord kan stofmisbruger høre farver eller føler lyde. Efter at have indtaget formiddag herlighed frø, kan de tage påvirker i omkring tre timer.

Narkotika effekter

Narkotika-lignende oplevelse, der kan opstå under hensyntagen til formiddag herlighed frø omfatter, at have en formindsket fornemmelse af virkeligheden. En person kan gøre ting han aldrig gjorde før på grund af en øget følelse af suggestibility. Tid er ofte langsommere og samtidig have en formiddag herlighed hallucinogene oplevelse. En persons ego bliver ofte intensivere under en formiddag herlighed drug tur så godt.

Modsætninger tiltrække

En person indtagelse formiddag herlighed frø kan have massive humørsvingninger mens om narkotikasituationen. Frøene kan gøre en person oplever en ekstatisk følelse og blive meget lyksalig, og så kan lægemidlet forårsage ens humør til at ændre i den modsatte retning til at blive meget ulykkelig og ned.

Advarsler

Indtagelse formiddag herlighed frø er ikke alle bliss og store følelser. En person kan blive kvalmende og opkast som følge af indtagelsen af for mange frø. Når en person oplever et "dårligt trip", kan han har brug for en ven at bo med ham og hjælpe ham med at komme gennem erfaring. En følelse af stor angst og panik kan indstille også. Nogle gange kan en person skal tages for at en skadestue fordi han kan opleve en psykotisk episode fra at tage frø. På skadestuen, stofmisbruger skal gives et beroligende middel eller et beroligende middel til at hjælpe ham med lethed gennem formiddag herlighed frø hallucinogene effekter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com