Hvordan man behandler en indgroet øjenvipper

02/19/2011 by admin

En indgroet øjenvipper, også kendt som trichiasis, er en potentielt farlig, men meget behandlelige tilstand hvor en lash eller vipper er placeret på øjenlåget på en sådan måde, at de kommer i kontakt med overfladen af øjet. Venstre ubehandlet eller i kroniske tilfælde den resulterende irritation kan forårsage permanente skader på øjet. Der er ingen hjem behandling for trichiasis. Hvis du føler, du lider af denne betingelse se en læge, helst en øjenlæge (øjenlæge), højre væk. Nedenfor er nogle årsager til indgroet øjenvipper samt behandlingsmuligheder tilgængelige via din læge.

Instruktioner

Behandlinger af Trichiasis

• Fjerne hår med pincet til at lindre problemet. Mens simple i naturen er dette en procedure, der ikke bør forsøges i hjemmet. Ethvert fejltrin kan forårsage yderligere skader på øjet og selv blindhed.

• Brug laser fjernelse af hår eller hår til en kronisk tilstand. Society for Clinical and Medical Hair Removal giver en baggrund af elektrolyse, som det er almindeligt anvendt til uønskede organ hår. Interessant nok, behandling af indgroet øjenvipper med lasere faktisk fra før og førte til de mere almindelige æstetiske behandlinger.

• Fryse hårsækkene med forsigtig application af kryogene gas, som er en gas, holdt i flydende tilstand ved meget lave temperaturer. Beskrivelser af tidlige studier af denne behandling er veldokumenteret af British Journal of Ophthalmology og nu højteknologisk udstyr til at administrere denne proces er tilgængelige til din læge.

Tips & advarsler

  • Ifølge den Merck manualer Online medicinsk ordbog, indgroet vipper er normalt en tilfældig forekomst og ikke kronisk karakter, meget gerne en indgroet negl. Trichiasis kan også skyldes en forudbestående øje betingelse som øjet traume eller medfødte defekter i øjenlåget eller vipper, der forårsager vipper til at komme i kontakt med øjet. Den passende behandling for indgroet vipper afhænger af karakteren af forekomsten.
  • Denne artikel er ikke beregnet til at give diagnosen af enhver betingelse eller advocation af nogen form for behandling. Hvis du har en øjenskade, eller konsultere en læge straks og prøv ikke at behandle det dig selv som kan du forårsage yderligere skader på øjet og forårsage blindhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com