Hvordan du kan genbruge papir klip

02/23/2011 by admin

Hvordan du kan genbruge papir klip

Naturligvis en papirclips kan genbruges eller genanvendes til det tilsigtede formål af afholde papirer sammen, men der er så mange flere anvendelser så godt. Uanset hvilken type af papir klip du har er der snesevis af ting du kan gøre med dem.

Instruktioner

• Brug papir klip som bøjler til mange forskellige ting. De er gode til at erstatte badeforhæng kroge, hængende kalendere og billeder. En genvundet papir-klip gør en vidunderlig julepynt krog. Bøje dem i form og bruge dem til at hænge tøj i et dukkehus.

• Foretage nødsituation reparationer tøj og tilbehør. Papir clips virker vidunderligt som hem indehavere og kan fastsætte en brudt BH strop på ingen tid flat. De også gøre fremragende lynlås faner eller bælte indehavere. Genvundet papir klip kan bruges til monokel reparation eller som et hår barrette.

• Ren ting med genvundet papir klip. De arbejder godt for rengøring finger og tå negle, unclogging spray og lim flasker og åbne huller i salt og andre shakers. Bruge dem i office til at rense rulle bolde på din mus eller mellemrummene mellem tasterne på dit tastatur.

• Genbruge jeres papir klip til brug i kunst og kunsthåndværk. De kan være vidunderlige redskaber for omrøring maling og andre materialer eller stansning huller i papiret. Eller lim dem på projekter for en skinnende effekt.

• Afmærke siden i bogen, du er en læser med en papirclips. Du behøver ikke at bekymre dig om dit bogmærke falder ud af din bog.

• Vælge en lås. Hvis du får låst ud af en smykker box, en skærm dør eller endda nogle grundlæggende center nøgle badeværelse døre, glatning et papirclips og jiggling det inde i låsen vil ofte få det åbne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com