Healing med turmalin krystal

10/19/2010 by admin

Healing med turmalin krystal

Krystaller helbrede ved at sende deres vibrationer i det menneskelige legeme. Disse vibrationer kan komme ind i blodbanen, sindet, hvor som helst at de specifikke krystal er tilpasset. Turmalins helbredende område ligger inden for sig selv; grundstødning og beskyttende er nogle af sine værdier.

Typer

Tourmaline er kommer i mange farver, herunder sort, blå, brun, klar, grøn, multi, pink, lilla-violet, rød, vandmelon og gul.

Funktion

Turmalin kan bruges til at afveje alle chakra (energi punkter). De fleste sten kun arbejder for én chakra, men tourmaline er mangesidet og bruges til at rense og rense alle områder af kroppen.

Funktioner

Sorte og brune tourmaline er for grundstødning, blå aids psykiske bevidsthed, grøn bruges til healing og pink tiltrækker kærlighed.

Fun Fact

Undertiden turmalin kan findes knyttet til andre sten, giver det tilføjede egenskaber. Sort turmalin med glimmer sender negativitet tilbage til den person, der sender det. Turmalin med lepidolite hjælper nederlag afhængighed.

Betydning

Bære turmalin på kroppen i det område du ønsker det til at virke for; dvs. bære pink Tourmaline ved dit hjerte at finde ægte kærlighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com