Kolon rense & graviditet

05/16/2010 by admin

Ifølge Dr. Richard Schulze af den amerikanske botaniske apotek, gør et kolon rense vil hjælpe med en lang række sundheds- og frugtbarhed relaterede problemer. Men undgå herbal kolon rense, hvis du er gravid, da de kan indeholde ingredienser, der kan skade fostret.

Betydning

Din kolon er ansvarlig for at fjerne affald fra din krop, og hvis det ikke fungerer korrekt, andre organer i kroppen påvirkes også. Et kolon rense er gjort for at befri kroppen af akkumulerede fækal affald at fortalerne som Dr. Schulze påstand er et biprodukt af at spise en kost af forarbejdede fødevarer.

Typer

En kolon rense normalt indebærer fastende, spise nogle fødevarer, mens undgå andre og at tage naturlægemidler kolon rense designet til at skylle affald fra din krop.

Overvejelser

Ingredienser i naturlægemidler kolon rense såsom slippery elm kan være skadeligt for fostret, ifølge University of Maryland Medical Center, men ingen forskning er blevet udført på dens virkninger under graviditet. Være forsigtig, før du tager noget, mens du er gravid, især fordi naturlægemidler kosttilskud ikke er så tæt regulerede som traditionelle lægemidler og derfor er der mindre advarsler knyttet.

Advarsel

Ingredienserne i nogle naturlægemidler afføringsmidler kan efterligne labor kramper og kunne veer under tredje trimester af graviditeten. Ifølge den optimale sundhed Network kan ingredienser i stimulerende afføringsmidler, herunder senna og aloe, fremkalde uteruskontraktioner.

Løsning

Spise fødevarer, der er høj i fiber og drikke masser af vand, hvis du er gravid og bekymret over forstoppelse, da begge disse handlinger vil hjælpe push affald fra din kolon. Undgå urt-baseret kolon rense under graviditet, og ikke hurtigt eller kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com