Medicin for vene behandling

12/12/2010 by admin

Medicin for vene behandling

Karsprængninger, åreknuder og dyb venøs trombose er tre medicinske tilstande, der deler en ensartethed. De alle stammer fra problemer relateret til dårlig blodcirkulation. Sværhedsgraden af vilkårene og type af behandlinger varierer.

Fakta

Serien af små brudt blodkar kaldes karsprængninger kan kræve scleroserende behandling. Scleroserende kræver en lille nål til at injicere en steril opløsning ind venerne. Vene ligatur og vein stripping kirurgi udføres for alvorlige tilfælde af åreknuder. Brudt og forværrede vene vægge kan indikere andre kredsløbsproblemer. WebMd.com beskriver dyb venetrombose som "en tilstand, hvor en blodprop (blodprop) formularer i de dybe vener i benene, bækken eller arme." Medicin som antikoagulanter som heparin og warfarin kan bruges til at behandle denne tilstand.

Typer

Scleroserende injektioner indeholder polidocanol, sodium tetradecyl sulfate eller glycerin løsninger, selv om nogle læger stadig bruge hypertonisk saltvand. Efter åreknuder kirurgi, læger kan skrive en recept på smerte eller foreslå over-the-counter smertestillende medicin.

Overvejelse

Coumadin er en af de warfarin antikoagulerende medicin anvendes til dyb venøs trombose. Det er indtages oralt, og mens heparin narkotika handle umiddelbart, warfain medicin tager et par dage til at mærke virkningerne. Doser skal tages nøjagtigt som foreskrevet.

Advarsel

Den helbredende proces for alle de blodåre betingelser vil omfatte iført støttestrømper som en del af den opfølgende behandling. Ikke alle støtte slange kvalificere sig som ægte kompressionsstrømper.

Løsning

For at undgå at betale dyre gebyrer til strømper, ikke der er effektiv, rådføre sig med fagfolk om forskellige komprimeringsniveauer og andre relaterede fakta.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com