Benzin opbevaring metoder

08/28/2010 by admin

Benzin opbevaring metoder

Benzin er en meget alsidig brændstof, og det er godt at have en lettilgængelig forsyning af det på side i tilfælde af en nødsituation. Men benzin er også en særlig farlige, brandfarlige og eksplosive brændstof, så det er vigtigt, at du gemmer det ordentligt. Nøglen er at sørge for, at metoden lagerplads du bruger er både sikker og forvaltes korrekt.

Underjordiske tanke

Selvom ikke almindeligt i byområder eller forstæder, har nogle steder i landdistrikterne underjordiske gastanke. Disse kampvogne er meget lig dem, der anvendes på tankstationer. De er en stål beholder, der er begravet i jorden og fyldes fra oven. Tanken er derefter forseglet, og den nødvendige mængde af benzin pumpes derefter ud og ind i en anden storage container (såsom en bil gastank) når nødvendigt. Disse tanke er dyre at købe, vedligeholde og egen, så det er meget sjældent, at en af disse er ejet af en individuel boligejer.

Plastbeholdere

Der er også specielt designet, plastic containere, der er lavet til opbevaring af benzin. Disse containere er almindeligvis røde, og de kommer i forskellige størrelser. Normalt vil de holde mellem en enkelt gallon af gas til op til 10 gallon af gas. Disse beholdere er beregnet til at blive fyldt fra en benzin pumpe, og derefter benzin vil blive gemt i et sted som en garage. Disse dåser normalt har dyser, der skal samles før benzin kan blive udøst, og du skal være meget omhyggelig med at alle forbindelser er skruet stramt for at forhindre lækage, når hælde.

Metal containere

Denne kategori af benzin opbevaring bruges normalt på meget længere sigt. Metal beholdere kan være gas dåser, der holder et par gallon benzin, eller de kan være 50-gallon tromler. Brændstof, der er beregnet til at blive gemt på lang sigt i disse dåser bør behandles omhyggeligt med en BHT (butylhydroxytoluene) tilsætningsstoffet for at forhindre opdeling af benzin i damp, som ville gøre det ubrugeligt som brændstof. Disse opbevaring dåser bør anbringes væk fra huset, helst i en separat garage eller særlige lagringsområde på grund af risikoen for, at de kan udgøre. Dette gælder især de større gas dåser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com