MinnesotaCare og Medicaid

02/01/2011 by admin

MinnesotaCare og Medicaid

MinnesotaCare og Minnesota Medicaid (kendt som lægehjælp eller MA) er to muligheder for lav kommer indbyggere i denne stat, der ikke kan få overkommelige sundhedspleje ellers. Hvert program har sine egne kvalifikationer retningslinjer, der skal opfyldes.

Typer

Børn op til alder 20, gravide kvinder, forældre bor med børn under en alder af 19, handicappede, seniorer over 65 år, blinde og dem, der er blevet diagnosticeret med brystkræft eller livmoderhalskræft er alle berettiget til MA. Voksne uden børn og med ikke mere end to personer i husstanden, gravide kvinder og børn under 21 år og deres pedeller er alle berettiget til MinnesotaCare.

Indkomst

Indkomst grænser varierer bredt baseret på typen dækning, om ansøgeren ansøger om MA eller MinnesotaCare og husstandens størrelse. De spænder fra 280 procent af den føderale fattigdomsgrænse for barn under en alder af to, der ansøger om MA til 100 procent af FPL for ikke-gravide voksne søger MA. Voksne anvender for MinnesotaCare må ikke være ansat af en virksomhed, der har sygeforsikring mulighed og er villige til at betale halvdelen af de månedlige præmier.

Overvejelser

Mens Medicaid er gratis for kvalificeret beboere, kommer MinnesotaCare med en månedlig præmie, som bestemmes af en indkomst baseret glidende skala, der også tager hensyn til familiens størrelse. Der er nogle undtagelser til dette for dem, der er i militæret eller på midlertidige MinnesotaCare.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com