Fakta om dårlige brød

01/30/2011 by admin

Fakta om dårlige brød

Dårlig eller moldy, brød kan forårsage mange problemer. Når brød udløber kan det blive giftige og oprette en lang række sygdomme. Når brødet er blevet gemt i miljøer med høje temperaturer og fugt, er en grundig inspektion påkrævet. Brød skal kasseres, når den udløber eller mere vigtigere Hvornår skimmel begynder at vokse inden for brød. Skimmelsvamp kan endog vokse under oversiden af skiver brød og ikke være synlig.

At identificere dårligt brød

Dit brød kan være slemt, hvis du ser grøn, grå eller blå fuzzy pletter på overfladen. Men selv hvis du ikke kan se mugne steder på brødet, kan der stadig være skimmel vokser inde i skiver. Hvide pletter kan også være på brødet men kan være svært at se. For at tjekke for skimmelsvamp, der ikke er synlige på det brød overflade, skæres brødet for at tjekke dens interiør. Brød, der smager usædvanlige skal kasseres som godt.

Toksiner i mugne brød

Skimmel begynder at vokse på brødet, når der er en lille mængde af fugt omkring brødet. Formen foretrækker varme men kan endda vokse på brødet, når det er gemt i et køleskab. Som formen fortsætter med at vokse, producerer det mykotoksiner, giftige toksiner. Selvom mykotoksiner fremstilles sjældent, de udgør en sundhedsrisiko og forårsage allergiske reaktioner og luftvejssygdomme.

Bakterier i mugne brød

Bakterier er et stort problem for dem, der spiser mugne brød. Ikke alene kan de skimmelsvampe, der producerer disse bakterier forårsager sygdomme, men undertiden gener i bakterier opleve mutationer i løbet reproduktion. Når afhandlinger genmutationer finder sted, kan bakterier producere mere alvorlige og mindre behandlelige sygdomme. Nogle af bakterierne bliver mere modstandsdygtige over for antibiotika eller andre medikamenter.

Hallucinogene og neurologiske effekter af dårlig brød

Skimmel dyrkes på rugbrød kan have overraskende skadelige virkninger på forbrugerne. Ud over bakterieinfektioner, kan hallucinogene og neurologiske reaktioner forekomme efter indtagelse af visse typer af skimmel. Denne teori blev først undersøgt mellem 16 og 17 århundrede, når de syge fra mugne rugbrød var ofte menes at være under en stavekontrol eller forbandelse. Ikke alene kan mugne rugbrød forårsage hallucinationer, men også feber, kramper og andre ekstreme symptomer. Årsagen til dette er den meldrøje, der vokser på rugbrød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com