Alternative Diabetes medicin & kosttilskud

03/11/2011 by admin

Mere end 16 millioner amerikanere lider af diabetes, en blod-baseret sygdom, der er blevet udbredt, at det nu kaldes en epidemi. 95 procent af disse patienter har type II diabetes, anses de 7 mest almindelige dødsårsag i USA. Diabetes har været kendt som den "tavse dræber" på grund af dens komplikationer. Som en sygdom, er det forbundet til sukker i blodet. Hvis du har sukkersyge, har du en tilstand kaldet hyperglykæmi, eller højt blodsukker.

Almindelige årsager

Nogle af de faktorer, der forårsager diabetes er genetik eller familie historie, fødevarer, infektioner, manglende motion, overvægt, graviditet, visse lægemidler og syndromer og enhver sygdom, der svækker bugspytkirtlen.

Naturligvis, som en diabetiker, vil du ønsker at sænke dit blodsukker ved at tage medicin og kosttilskud eller undergår blod-sukker-reducerende procedurer og behandlinger.

Naturlige kosttilskud og lægeurter

Alpha-lipoic acid (ALA). Dette er en anti-oxidant, der er blevet fundet at lavere blodsukkeret ved at hjælpe kroppen til at bruge effektivt insulin.

Mineraler. Disse mineraler er blevet fundet for at være effektiv i at hjælpe med at reducere blodsukkerniveauer: magnesium, chrom og vanadium.

Polyphenoler. Disse er anti-oxidanter findes i grøn te og chokolade. Undersøgelser viser, at polyphenoler har gavnlige virkninger på insulin og sukker niveau kontrol.

Gymnema og Coccinia Indica. Disse er to lægeurter bruges i ayurvedisk medicin, der er blevet fundet for at have sukker-sænkende egenskaber.

Bitter Melon. Saft af rå eller moden bitter melon har vist sig for at have blodglucose reducere egenskaber.

Blueberry blade. Dette bær er kendt for sin nytte i sænke blodsukker.

Hvidløg og løg. Disse to urter, kogte eller rå, kan sænke blodsukkeret.

Kinesisk Ginseng. Dette er en energi-styrkelse urt, der sænker blodsukkeret.

Mai mænd Dong. Dette er en urt, der har demonstreret egenskaberne for at vende diabetes ved regenerere celler i bugspytkirtlen. Andre kinesiske urter udviser egenskaber, der sænker sugar count er tian hua fe, astralagus og vilde yan.

Indiske Kino. Gum harpiks, der udvindes fra denne plante kan regenerere pancreas celler.

Mamordica eller Ampalaya. Dette er en filippinske lægeplante, der har vist egenskaber for at sænke sukker i blodet.

Hvis du vil bruge nogen af disse kosttilskud og urter, og du er på medicin, er det klogt at rådføre sig med din læge således at kroppens reaktion på kosttilskud kan overvåges.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com