Kører den hurtigste måde at tabe sig?

03/15/2011 by admin

Kører den hurtigste måde at tabe sig?

Løb er den bedste motion metode til at miste vægt. Det kombinerer vægtbærende, knogle - og muskel-bygning bevægelse med aerob krav og er tilgængelig for næsten alle, overalt, som en mulighed for fitness.

Arbejdsbyrde

Kalorieindhold brænde med løb er 30 procent større end med at gå. Vægtbærende aspekt og modstanden i skrå flader gøre det mere effektivt end svømning.

Timing

Køre i mere end 30 minutter i en session, mindst tre gange om ugen at se vægttab fordele. Hvis du har været stillesiddende, begyndt at udøve vil gøre en forskel, men når du når et moderat niveau af fitness, større varighed eller intensitet er forpligtet til at se vægten drop.

Slow burn

Alle kører brænde kalorier, men komponenterne kroppen trækker på for energi er anderledes i en lang, langsom løbetur. Denne type af køre burns gemt mere fedt.

Fleksibilitet

I løb er det nemt at ændre din rutine, at tilføje i små byger af større intensitet til at forbrænde flere kalorier. Bakker, trapper, ekstra miles og intervaller kan alle tilføjes eller trækkes fra for at skræddersy din træning.

Stofskifte

Kører bygger muskel og brande stofskiftet. Dette forårsager igen større kalorieindhold brug, selv om kroppen er i hvile.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com