Effekten af Sukkerfrit tyggegummi på tænderne

03/12/2011 by admin

Effekten af Sukkerfrit tyggegummi på tænderne

Tyggegummi er ofte forbundet med hulrum og huller i tænderne. I modsætning til populær tro har Sukkerfrit tyggegummi ingen negative tandlæge eller mundtlig bivirkninger. I virkeligheden, har det mange positive sundhedsmæssige fordele. Mens boble tandkød stadig eksisterer i dag, sukker-fri tyggegummi er ved at blive et populært alternativ til sukker-fyldt boble tandkød som blev trendy i 1920erne.

Plaque reduktion

Sukkerfrit tyggegummi har vist sig at reducere mængden af plaque oprustning på tænderne. Plak er en bakterie og sukker depositum på tænder forårsaget af at spise og drikke, kan føre til tandsten oprustning hvis ikke fjernet korrekt hver dag; Det er den vigtigste årsag til de fleste hulrum. Af Sukkerfrit tyggegummi, er plaque let fjernes.

Spyt produktion

Oral stimulation øger spyt produktion. Spyt spiller en vigtig rolle i vask bakterier og plak fra tænderne. Sukkerfrit tyggegummi vil øge spyt flow og fremme en ren og sund mund.

Syre fjernelse

Efter et måltid, er syreproduktion i munden steget dramatisk. Disse syrer er kendt for at forårsage tand henfald. Sukkerfrit tyggegummi er en syre neutralizer og bringer syreindhold niveau af munden ned betydeligt, hvilket fører til mindre huller i tænderne.

Styrkelse af emalje og reparation

De primære elementer i tandemaljen er kalcium og fluor. Over tid bryder tand emalje ned, som kan forårsage hulrum og misfarvning. Sukkerfrit tyggegummi øger spyt, som indeholder begge af disse vigtige elementer, der kan bidrage til at styrke og reparere tandemaljen.

Midlertidig hjerne funktion ekstraudstyr

Nogle undersøgelser tyder på, at tyggegummi øger blodgennemstrømningen i hovedet og hjernen, forårsager en forbedring i mentale evner, årvågenhed og hukommelse. Hjernescanninger viser, at tyggegummi kan øge blodgennemstrømningen til hjernen med op til 40 procent, aktivering center i hjernen, der styrer komplekse informationsbehandling.

Stress Relief

Tyggegummi er en fælles vane blandt amerikanerne. Dette er ikke overraskende, da det har vist sig at dramatisk reducere stress. Med nogen negative bivirkninger eller abstinenser er Sukkerfrit tyggegummi et godt alternativ til andre former for stress relief.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com