Tur & Fall sikkerhed

02/11/2011 by admin

Tur & Fall sikkerhed

Tur og falde ulykker er en fælles begivenhed, og kan føre til alvorlig skade. Der er en række måder, du kan hjælpe mindske dine chancer for at blive involveret i en tur og falde ulykke. At kunne genkende højrisikoområder er vigtigt. Du bør også stifte bekendtskab med måder at minimere usikre forhold, og følge visse sikkerhedsforanstaltninger for at medvirke til at sænke forekomsten af sådanne hændelser.

Typer

Der findes to almindelige typer af falls. En er et fald fra en ophøjet position, som fra en stige eller et tag. Anden typen fald forekommer fra jordoverfladen stand, såsom snuble over tæpper, en glat overflade eller en ledning, der liggende på jorden.

Årsager

Der er utallige grunde Hvorfor snuble- og faldulykker kan forekomme, herunder skødesløshed og fysiske hindringer. Men, nogle situationer ske oftere end andre. Blokeret udsigt mens du går, dårlig belysning, rod og snavs, ujævne omvandrende overflader, udsatte ledninger eller kabler, åbne skuffer, glatte overflader, løse gulvfliser og defekte eller rynket tæpperne er nogle af de mest almindelige årsager til tur og falde hændelser.

Høj risikoområder

Høj risikoområder kan være hvor som helst. De mest almindelige områder, at indeholde et potentiale for snubler og falder er kommercielle eller bolig køkkener, gamle fortove, lastning dokker, hævede platforme og gangbroer og områder med masser af kabler, ledninger eller kabler.

Minimere risici

Minimere farlige eller potentielt farlige miljøer vil hjælpe med at forhindre snuble- og faldulykker. Hvis det er muligt, fjerne hindringer og rod fra walking overfladearealer, Luk skuffer og arkivskabe, cover eller tape ned kabler og ledninger, Sørg for at gå områder er korrekt oplyst, erstatte farlige gulvarealer, sikker tæpper eller gulv måtter og reparere brudte fliser. Også være sikker på at betænkningen usikre områder, hvis du er i et offentligt område.

Yderligere Sikkerhedstips

Bruge en lommelygte, når der ikke er ordentlig belysning tilgængelig. Når du transporterer varer, Sørg for at du stadig kan se overfladen, at du er til fods på. Undgå løb eller gå uregelmæssigt. Anti-slip fod bære, og bruge et gelænder, når der findes, især på trappen eller glatte overflader.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com