Sikkerhed ved hjælp af Slippery Elm for Healing

06/14/2011 by admin

Sikkerhed ved hjælp af Slippery Elm for Healing

Slippery Elm er en lægeurt, der er nærende og meget sikker at bruge i længere tid. Slippery elm bark er almindeligt pulveriseret, hvilket gør den ideel til at forberede en pasta når blandet med vand eller honning. Det kan også føjes til varmt vand til te.

Beskrivelse

Slippery elm er naturligt hjemmehørende i fugtige skove af østlige Canada og USA. Hele planten kan bruges medicinsk.

Aktive bestanddele

Herb's bark udskiller planteslim når fugtet. Planteslim er et gelatinøse stof, der indeholder en lang kæde af polysaccharider og protein. Dette stof hjælper pels på maven og halsen, bringe lindring til ondt i maven og ondt i halsen.

Medicinske egenskaber

Slippery elm er en anti-inflammatorisk, som gør det nyttigt når healing skoldninger, forbrændinger og inflammatoriske hudproblemer. Det er også antispasmodic som det beroliger nerverne og hjælper med hoste og kvalme. Det er også almindeligt anvendt til at lindre smerter forårsaget af hæmorider; og ifølge University of Maryland Medical Center, glatbladet elm indeholder antioxidanter, at hjælpe med at lindre inflammatoriske tarm betingelser.

Præparater

Pulver af slippery elm bark er traditionelt blandet med honning at gøre en masse, der derefter kan rulles til en lille kugle på størrelse med en krone. Når det indtages, frakker pasta halsen, såvel som i maven. Pulveret kan også føjes til varmt vand for at lave en glat-elm te.

Dosering

University of Maryland Medical Center anbefaler tilføje 4 g pulveriseret slippery elm bark til 2 kopper kogende vand. Ssteep i fem minutter. Drikke en kop denne te tre gange dagligt. Du kan også trygt indtager en eller to af en øre-størrelse bolde glat elm pasta til at lindre din hals smerter eller mave ubehag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com