Fordele & ulemper af Acai bær

06/09/2011 by admin

Acai berry er en Amazonas frugt, der har modtaget megen omtale. Antioxidant frugt har en række sundhedsmæssige fordele og bruges i mange forskellige produkter. Der er dog nogle ulemper ved at bruge acai bær. De fleste af disse ulemper opstår på grund af overforbrug af acai bær.

Fordele

Acai berry indeholder flavonoider og anthocyaniner, stoffer med stærk antioxidant egenskaber. Disse stoffer er kendt for at fremme immunforsvaret og beskytter kroppen mod forskellige sygdomme. En kost rig på antioxidanter er også siges at forhindre forekomsten af kræft og hjertesygdomme. Derudover kan det også forstyrre den normale modningen.

Vægttab

Acai berry vægttab kosttilskud er blevet meget populære. Forbruget af en antioxidant-rige kost er kendt for at være meget gavnligt for generelle sundhed. Men der er ingen dokumenteret effekter af acai berry vægttab til dato i 2009.

Hudpleje

Acai olie, udvundet af acai bær, er i flere skønhedsprodukter. Stoffet har stærke antioxidanter, der arbejder for at behandle rynker og akne og forbedre samlet hud tekstur.

Ulemper

Overforbrug af acai bær kan medføre forskellige komplikationer. Nogen allergisk over for bær bør ikke bruge acai bær.

Nogle acai bær produkter bruger andre ingredienser, som senna blad. Senna blad er et stærkt afførende og brugen af dette stof kan forårsage problemer med tarmene. Acai bær har udrensning egenskaber og brugen af denne frugt vil også få dig til at besøge toilettet meget ofte.

Appetit og afhængighed

Nogle acai kosttilskud gør brug af koffein, et stof, der er kendt for at forårsage afhængighed. Brugerne finder det meget vanskeligt at ophøre med brugen af sådanne kosttilskud. Regelmæssig acai brugere kan også opleve appetitløshed. Denne betingelse opstår på grund af acai's naturlig appetitnedsættende egenskaber.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com