Hvordan man sikkert løfte en patienten i seng uden at skade dig selv

06/07/2011 by admin

Hvordan man sikkert løfte en patienten i seng uden at skade dig selv

Ifølge Ohio State University research risikerer pårørende alvorlige rygskader når løfte patienter af sig selv. Mens risikoen for skade kan minimeres ved hjælp af en hoist eller med bistand fra en anden person, disse muligheder er ofte ikke tilgængelig og arbejdstagere skal løfte patienter uden hjælp. Skæve over en patient og løfte ham ofte betyder, at løfteren ikke kan bruge sine benmuskler til at hjælpe ham. Dette øger stress lagt på de løfter rygmuskler og ofte resulterer i ryggen skade. Løftere kan hjælpe sig selv ved at lære korrekt løfteteknik, når du overfører patienter.

Instruktioner

• Sidde patienten op og svinge forsigtigt benene over siden af sengen. Hvis patienten er i en kørestol, anvende bremser. Denne teknik kan også anvendes til en patient placering i en stol. Sikre, at stol eller seng du overfører patienten til inden for en tur i din krop.

• Nærme sig patienten og placere dine knæ på hver side af hans ben. Slide dine arme under patientens arme og låse dine hænder bag hans ryg.

• Bøj knæene, og brug dine benmuskler til at løfte patienten. Når dine ben er lige og dine knæ er låst, langsomt til patienten og lette hende ind i stolen eller på siden af sengen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com