ABC ildslukker typer

04/02/2011 by admin

ABC ildslukker typer

Brand er en daglig nødvendighed i mange hjem. Vandvarmere, komfurer, ovne, pejse--mange bruger eller kræver brand til at arbejde. Men ilden er også meget farligt. Ifølge den amerikanske brand Administration, i 2008, 3,320 mennesker døde og næsten 17.000 blev såret fra brande og 118 brandmænd døde i rækken af tolden. Egenskaben tab blev anslået til 15,5 milliarder dollar i 2008 og 84 procent af de civile brand dødsfald skete inde i boligen. Korrekt vedligeholdte ildslukkere kan have reduceret procentsatsen.

Klasse A ildslukkere

En klasse A type af brandslukker er for den gennemsnitlige brændbare materialer, såsom papir, pap, træ og fleste af plast. Rating på ildslukkere af denne type angiver hvor meget vand, det holder, og hvor meget ild det kan slukke.

Klasse B brandslukkere

En klasse B brandslukker er til brug i brande, der er næret af brændbare væsker som benzin, fedt, Petroleum eller olie. De numeriske rating på klasse B brandslukkere er en indikator for omtrent hvor mange kvadratfod af brand kan være slukket.

Klasse C ildslukkere

En klasse C type ildslukker er beregnet til brug på elektriske brande eller brande startet af apparater, afbrydere, ledninger, eller elektrisk udtag. Vand bør aldrig bruges til at sætte ud en elektrisk-baserede brand, fordi mens du kan slukke ilden, du risikere elektrisk stød. Klasse C ildslukkere har ikke en numerisk rating. C i klassificeringen, der angiver, at ildslukker ikke-ledende.

Klasse D ildslukkere

Klasse D ildslukkere er mest almindeligt forekommende i kemiske laboratorier, som de er beregnet til brug på brande involverer brændbart metaller såsom magnesium, kalium, titanium eller natrium. Disse ildslukkere, som klasse C ildslukkere, har ingen numeriske rating. Ingen ildslukker vil have en D klassen sammen med andre; D rating er for D klasse brande kun.

Typer af brandslukkere

Vand ildslukkere, også kendt som APW (luft under tryk vand), er for klasse en brande kun. Brug en APW ildslukker på en elektrisk brand kan resultere i chok, og bliver spredt rundt om en olie/benzin/Petroleum/fedt-baserede brand og gøre tingene værre.

Tør kemiske ildslukkere er langt mere alsidige og kan være for klasse A, B, C eller endda flere klasse i naturen. De er generelt fyldt med et pulver eller skum og er under tryk med kvælstof. En klasse BC ildslukker er en regelmæssig tørt kemisk type ildslukker. det vil være fyldt med natrium eller kalium bicarbonat. Denne type ildslukker kan efterlade en lidt ætsende restprodukt, der vil skulle rengøres straks for at undgå skader. En klasse ABC ildslukker er en multi-purpose ildslukker. Disse ildslukkere er almindeligt fyldt med produktnavn fosfat, der er et gult pulver. Det efterlader en klistret restprodukt, der kan være skadeligt at elektriske apparater. Fordelen for disse tørre kemiske ildslukkere er, at de forlader et brandfarlige stof dækker den slukkede materiale, som reducerer ændringen af genantændelse.

Kuldioxid (CO2) ildslukkere anvendes til B og C klassen brandslukkere. Dette skyldes, at mens CO2 er brandfarlige, samt kolde som det udvider sig, det ikke er garanteret at fortrænge nok ilt for at forhindre genantændelse af en brand engang sat.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com