Hvad er sort phentermin?

03/30/2011 by admin

Hvad er sort phentermin?

Phentermine hydrochlorid, også kendt som sort phentermin og phentermin supplement, er et udbredt fedme behandling stof. Det er også et almindeligt misbrugte stoffer.

Beskrivelse

Sort phentermin er et hvidt krystal-lignende materiale. Det er kemisk ligner amfetamin. Den medicinske standardformular er en kapsel eller komprimeret tablet.

Effekter

Sort phentermin har visse virkninger på kroppen, såsom øget puls, forhøjet blodtryk og neurologisk stimulering. Øget stofskifte er nøgleaktionen påberåbes af phentermin i vægttab proces.

Bruger

Generelt, sort phentermin bruges sammen med motion og kost til behandling af eksogene fedme. Ulovlig narkotika producenter bruge chrystaline form phentermin i behandlingen af en amfetamin-lignende gadestoffer af lav popularitet og høj dødelighed.

Medicinske interaktioner

Primære Pulminary Hypertension (PPH) har været kendt som dødeligt opstår hos patienter, der tog phentermin hydrochlorid og fenflouramine eller dexfenflouramine. Debut af interaktion er umiddelbar træder ind i blodbanen. Hjertesygdomme og skader er også blevet rapporteret hos patienter, der tog både phentermin hydrochlorid og fenflouramine i lave doser over længere tid.

Advarsler

Phentermine hydrochlorid er kendt for at forårsage hypertension krise hos patienter, der tog også anti-depressiva som Zoloft Paxil, Prozac, Xanax. Phentermine også forårsager døsighed og kan forringe sikker drift af maskiner og køretøjer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com