Vedligeholdelse leveren & nyre afgiftende rense

04/04/2011 by admin

Afgiftning er en fantastisk måde at fjerne skadelige materialer fra leveren og nyrerne. Men efter afgiftning er færdig, en person har til at bevare fordelene ved at rense. Mange alternative medicine praktiserende læger går ind for afgiftende hver dag som en måde at fremme et godt helbred. Dette tillader kroppen at rense sig selv lidt hver dag, så de giftstoffer og affald ikke ophobes i kroppen, især i lever og nyrer. Disse to organer er vigtige for kroppens selvrensende. Der er et par måder at indarbejde udrensning lever og nyrer i den daglige rutine.

Drikke masser af vand

Dette er formentlig den nemmeste metode til at opretholde en afgiftning. Vand ind alle organer og skyller væk debris, der kan skade kroppen eller forårsage sygdomme. Ved at drikke masser af vand, giver du kroppen de væsker, det har brug for, mens også fortynde eventuelle skadelige giftstoffer eller toksiner. For at hjælpe med at holde kroppen ren, foreslår den amerikanske diætetiske Association, drikke 64 ounce af væsker på daglig basis. Væsker kan være vand, urtete, frugtjuice eller grøntsagssaft. Sodavand, alkohol og kaffe bør indtages i moderate mængder eller slet ikke.

Spis mere Fiber

En anden daglig aktivitet, der hjælper med lever og nyre afgiftning er at spise fiber. Fiber er en nødvendig næringsstof for kroppen og findes i hele korn og brød og frugt og grøntsager, navnlig grønne bladgrøntsager. Mayo Clinic foreslår en daglig indtagelse af 20-35 gram fibre. Fiber hjælper fordøjelsessystemet oprette fækal materialer, der er voluminøse, blød og rindende. Affald af denne sammenhæng rejse gennem tarmene. Disse typer af affald også reducere risikoen for forstoppelse, som er sjældne, hårde, tørre afføring. Hyppig afføring er vigtigt for generelle sundhed, fordi de fjerne akkumuleret affald fra kroppen. Leveren og nyrerne så har færre skadelige stoffer til at styre.

Udøve mere

Ifølge artiklen "Hvad du kan gøre at forblive sunde" er motion en vigtig del af et sundt liv. Motion giver mange fordele. Den styrker hjertet og øger lungekapacitet, det limbers op alle de muskler og sener og det hjælper kroppen til at forbrænde fedt. Dette er vigtigt for regelmæssig afgiftning, fordi mange af toksiner i kroppen er lagret i fedtceller. Jo mere fedt du har, de flere giftstoffer i kroppen holder. Ved at udøve mindst 20 minutter om dagen, tre gange om dagen, kan du få en sundere krop og også reducere din toksin niveau. Med færre giftstoffer overbebyrdes leveren og nyrerne ikke med filtrering og fjerne skadelige stoffer. Enhver form for fysisk aktivitet er godt for at brænde fedt. Gør kun øvelser du nyde. Dette øger dine chancer for stikning med en øvelsesprogram. Rådgivning, tale med din læge, især hvis du ikke har udøvet i år.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com