Allergi forårsaget af Palmolive

04/22/2011 by admin

Allergi forårsaget af Palmolive

Palmolive, som er en del af Colgate-Palmolive Company, gør en række personlige hygiejne og rengøring produkter til mænd, kvinder, børn og hjem. Disse spænder fra deodoranter til hånd og krop vasker og rengøringsmidler. Dog kan nogle af disse produkter forårsage allergi hos visse personer.

Antibakteriel håndsæbe

Ifølge huden dyb, en kosmetisk database finansieret af Environmental Working Group, der overvåger ingredienserne i produkter mere grundigt end virksomhederne eller regeringen, kan en kemisk kaldet triclosan i antibakteriel håndsæbe forårsage orgel system toksicitet, hvis jævnligt udsat for visse mennesker systemer. Dette kan forårsage sygdom i nonreproductive organer, kan irritere huden øjne og lunger og kan forårsage forstyrrelser i de endokrine systemer i kroppen. Denne ingrediens var mest udbredt i formlen for denne antibakteriel håndsæbe produceret i 2006, men er stadig en aktiv ingrediens i nuværende Palmolive antibakterielle håndsæber.

Palmolive barbering fløde

Ifølge huden dyb, kan barberskum lavet af Palmolive forårsage allergiske reaktioner over for visse folks hud på grund af en række faktorer. Duften af barberskum kan forårsage allergier og immunotoksicitet. Aluminiumnatriumsilicat i denne Palmolive barbere fløde kan også forårsage allergiske reaktioner hos nogle mennesker, som der er stærke beviser for, at denne ingrediens er en human hud giftstoffet og kan medføre, at folk har en bivirkning og bryde ud. Dog skal det bemærkes, at dette normalt kun er sket efter en person blev udsat for barberskum regelmæssigt for en længere periode.

Palmolive Naturals fugtighedscreme

Palmolive Naturals fugtighedscreme er kendt for at forårsage et par forskellige allergiske reaktioner i nogle af sine brugere, på grund af en række kemikalier, der anvendes til at gøre det. Ifølge huden dyb kan duft forårsage allergiske reaktioner såsom nysen og løbende øjne og næse. Den kemiske propylenglycol er blevet fundet for at forårsage hud allergier og immunsystemet toksicitet i nogle mennesker, men i meget begrænsede og inkonklusive beløb.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com