Hvordan man kan minimere virkningerne af hæmorider

04/25/2011 by admin

Hæmorider er en udbredt sygdom plager millioner af amerikanere hver dag. På grund af kulturelle holdninger, de kan være pinligt at diskutere, men heldigvis er de let og billig at behandle, især når symptomerne er milde. Hæmorider er ofte forværret af uagtsomhed, og du kan få betydelig lempelse bare ved at ændre et par adfærd.

Instruktioner

• Lindre irritation ved at tage et varmt bad eller brusebad. Et bad kan i særdeleshed lindre milde symptomer helt. Mens i karret, prøv ikke at sidde alt for stærkt på det berørte område. Overveje at have flere bade i løbet af dagen for ekstra relief. I stedet for regelmæssig bade, kan du tage sitz bade, hvis du har de faciliteter og fingerfærdighed til at gøre det.

• Undgå yderligere irritation. Tør forsigtigt efter toiletbesøg. Prøv at undgå unødvendige gå for en dag eller to, og må ikke sidde på alle faste overflader som Cykelstole eller hårde gulve. Undgå koffein og andre stoffer, der snøre blodkar.

• For hurtig lindring, eller at være i stand til at genoptage dine normale aktiviteter, behandle det berørte område med en 1% hydrokortison creme eller salve. Dette er tilgængelig på ethvert apotek. Hertil kommer at nævne mærker som forberedelse H, købmænd også sælge generiske "anti-kløe" cremer der normalt koster meget mindre men har samme aktive ingrediens. Check kategorien "Bruger" på etiketten oplysninger for at sikre, at "anal kløe" er angivet. Når du anvender cremen, bruge en blid blotting bevægelse snarere end aftørring. Sørg for at du faktisk anvende cremen i det berørte område, lige op på anal åbning.

• For svær hæmorider, konsultere din læge for strengere behandlingsmuligheder. Når en hemorrhoid sker, er det meget mere tilbøjelige til at opstå igen.

• Praksis forebyggelse. Behandle forstoppelse ved at drikke mere vand (eller te), tager i flere kostfibre og bruge afføringsmidler når det er nødvendigt, således at din afføring blød og tynd. Tør forsigtigt (men grundigt) efter toiletbesøg. Bade regelmæssigt og altid skyl dit bunden. På yderste, få kroniske hæmorider behandles kirurgisk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com