Gennemsnitlige omkostninger for at få et barn uden sygeforsikring

04/25/2011 by admin

Gennemsnitlige omkostninger for at få et barn uden sygeforsikring

Omkostningerne ved at have en baby varierer afhængigt af hvor du bor, alder af moderen og eventuelle komplikationer, der måtte opstå under graviditet. Michigan State Universitys kontor for internationale studerende og akademikere anslået i 2006 at omkostningerne ved at have en baby uden sygeforsikring varierede mellem $5,000 og $10.000. Agenturet for Healthcare Forskning og kvalitet (AHRQ) sætte omkostningerne i 2007 i gennemsnit $7.600.

Prænatal pleje

Prænatal besøg sikre barnet udvikler sig korrekt og hjælpe med at holde både moderen og barnet sund. Ifølge WomensHealth.gov, er kvinder, der ikke modtager prænatal pleje tre gange mere tilbøjelige til at levere en lav fødselsvægt baby og har fem gange større risiko for at dø i barselsseng end kvinder, der får prænatal pleje. Din læge vil etablere timingen af prænatal besøg, men normalt har du en helbredsundersøgelse en gang om måneden indtil omkring de 28 uge af graviditeten, så to gange om måneden indtil uge 36 og ugentlige ovenpå. Hvis du er ældre eller har en historie af graviditetskomplikationer, skal du muligvis se lægen oftere. AHRQ siger, at de gennemsnitlige udgifter i 2007 var omkring $2.000 for prænatal pleje.

Levering

AHRQ fandt de gennemsnitlige omkostninger ved levering var mellem $4,577 og $6,520. Mængden varierer afhængigt af om du leverer vaginalt eller har et kejsersnit. Dette repræsenterer omkostninger til arbejdskraft og fødestuen, anæstesilæge og læge. Hvis du har brug at bo på hospitalet, kan du forvente at betale omkring 1.000 $ om dagen, udover leveringsomkostninger. Disse omkostninger kan variere en hel del mellem hospitaler.

Andre omkostninger

Forvente at skulle betale omkring $200 for en ultralyd af dit ufødte barn. Hvis du har brug for andre prænatal test, tilføje disse til omkostningerne ved din prænatal pleje. Hvis du udvikler komplikationer og har brug for ekstra medicin, blod eller kirurgi, kan dine omkostninger stige dramatisk. Hvis dit barn er født for tidligt eller har brug for ekstra lægehjælp eller tid i en neonatal børnehave, kan disse omkostninger løbe ind i titusindvis af dollars.

Finansiel støtte

Hvis du finder ud af du er gravid, og du ikke har en sygeforsikring, du kan kvalificere sig til Medicaid. Mange medlemsstater har særlige Medicaid-programmerne til at betale for prænatal pleje, arbejdskraft og levering og medicinsk behandling for dit spædbarn. Hvis du ikke kvalificerer dig til disse programmer, kan du stadig være berettiget til andre bistand. For eksempel har Californien adgang for spædbørn og mødre til at yde finansiel bistand. Selv hvis du ikke opfylder betingelserne for finansiel støtte, kan du muligvis træne en diskonteret betalingsplan med din Fødselslæge og hospitalet, hvor du betaler lidt hver måned i hele din graviditet til at dække alle de dermed forbundne omkostninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com