Vil hydratkalk dræbe lopper?

04/06/2010 by admin

Hydratkalk (også benævnt højt calcium lime) er en type af kalk, der ofte bruges som ingrediens i forskellige bygning produkter som plastre og morterer. Kalk er ofte ses som en metode til at dræbe irriterende lopper, der kan vises på kæledyr. Her er nogle oplysninger om hvorvidt hydratkalk vil dræbe lopper.

Betydning

Hydratkalk bruges ofte som en generel insektrepellent. Mange vegetabilske landmænd vil bevidne deres styrke til at afvise insekter, herunder biller, bladlus, squash bugs og lopper. Baseret på eksperimenter udført i 1992, efter anvendelse af hydratkalk på afgrøder øget (fem til otte gange ugentligt), blev det vist, at hydratkalk var nyttig til at afvise insekter fra planter, men også plante bladtab, dermed reducere udbyttet i hydratkalk behandling. Også, den hydratkalk gjorde ikke fungerer godt i at reducere bladlus på planterne.

Teorier/spekulation

Normal kalk (haven kalk), i modsætning til hydreret eller tør kalk, er en bedre mulighed for at dræbe lopper (og ikke skader dit dyr, samtidig med at det). Haven kalk vil kvæle både lopper samt deres æg. En af de mest vigtige ting at huske på, når de forsøger at befri dit kæledyr og hus af lopper er at miljøet skal kontrolleres og vedligeholdes loppe-omkostningsfrit. Dette betyder, at pet's sengetøj skal vaskes regelmæssigt, og kæledyr bør holdes væk fra snavs, hvis det er muligt. Også, placere loppe bomber omkring dit hus. Med hensyn til brug af kalk, så sørg for du lægger nogle kalk på snavs, at din hund kan træde ind i. Du bør også drys dine tæpper og gulve med kalk.

Ekspert indsigt

Selvom hydratkalk ikke kan være den bedste killer af lopper på din kæledyr, har det andre praktiske anvendelser. I husdyrbrug, hydratkalk kan udnyttes som et desinfektionsmiddel, og det kan også oprette en basisk, tørt miljø, der ikke fremmer væksten af bakterier.

Advarsel

Sørg for at du bruger virkelige kalk, læsket, hydratkalk ikke eller tørre kalk, når du drys dit hus og dit kæledyr områder. En af de mest vigtige ting at huske i løbet af denne proces er også, at du nødt til at forlade lime drysser i over 2 uger. Dette vil sikre, at lopper og deres æg er helt død.

Overvejelser

Ved hjælp af kalk vil helt sikkert hjælpe slippe af din loppe problem, men det er bedst at kombinere lime middel med en loppe bombe, som du kan nemt købe henne ved en pet skaffe opmagasinere. En af de bedste og mest effektive loppe bomber, der er tilgængelige på markedet er stjernetegn Fleatrol tåget. Denne tåget vil afslutte loppes livscyklus og fjerne yderligere angreb i dit hus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com