Kost for folk, der gør for meget Insulin

02/26/2010 by admin

Beta-celler i vores bugspytkirtlen producerer hormonet insulin. Insulin hjælper os med at absorbere glukose, vores vigtigste energikilde, fra vores blodbanen. Når vores krop producerer overdreven insulin, fører det til hyperinsulinemia. Ifølge Dr. Linda Steinkrauss i tidsskriftet i pædiatrisk sygepleje er"børn med medfødte børn udsatte for tilbagevendende, svær episoder af hypoglykæmi, som kan forårsage anfald, hjerneskade og udviklingsmæssige forsinkelse." Hos voksne, kan det føre til hovedpine, følelsesmæssig ustabilitet, koma og død. Kost er et centralt element i at opretholde vores blodsukker, især i denne tilstand.

Madplaner

Det mest almindelige symptom på hyperinsulinemia er hypoglykæmi eller lavt blodsukker niveau. Hovedformålet med diæt terapi er derfor, at opretholde en normal tilfældige blodsukker niveau (60 til 120 milligram/deciliter) på alle tidspunkter. Det gør du bryde dine måltider i seks lige store portioner, eller har tre måltider med tre ordentlig snacks i mellem. Sørg for du ikke spise for meget derved, og holde sig til dine kalorie grænser.

Kosten ændringer

Ifølge en undersøgelse foretaget af Dr. Todd Kellogg i juli 2008, når patienter lider af hyperinsulinemic hypoglykæmi får en høj kulhydrat diæt, deres blodsukker ophøje til farlige niveauer (hyperglykæmi) og derefter vende tilbage hurtigt til tilstanden af hypoglykæmi. På den anden side patienter på en lav kulhydrat kost vise små ændringer og føler betydelig forbedring. Derfor, du bør følge en kost lavt indhold af kulhydrater, især simple kulhydrater som sukker. Spiser komplekse kulhydrater med et lavt glykæmisk indeks (sats af absorption) som hele korn, hele hvede brød, grød, langkornet ris og grøntsager med deres hud på. Erstatte fedtfattige mælkeprodukter i stedet for regelmæssig dem af samme grund. Spise æbler, pærer og blommer med skind til en høj fiber indtagelse. Undgå bagte kartofler, ris, pasta, saltkringler og vandmeloner for enhver pris.Få dine proteiner fra magert kød og fjerkræ kogt uden huden. Bønner, ærter, bønner og kikærter er høj i fiber samt protein.En undersøgelse foretaget af Dr. Edith Feskens offentliggjort i American Journal of Epidemiology viser at et højt indtag af fedt, mættede og monosaturated fatty syre og alkohol er forbundet med hyperinsulinemia. Undgå stegte fødevarer og smør, ost og sødmælk produkter. Ikke snack på chips, kartoffel frites og andre fødevarer, der indeholder transfedtsyrer. Prøve at have lidt olie som muligt.

Advarsel

Svær hyperinsulinemia hypoglykæmi er en medicinsk nødsituation. Straks forbruge hurtigt virkende kulhydrater som glukose, sukker eller frugt juice. Glukagon injektioner gives til dem, der bliver bevidstløs. Kontakt lægen så snart som muligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com