Naturlægemidler behandlinger for Hypothyroidism

05/30/2010 by admin

Hypothroidism er forårsaget af manglen skjoldbruskkirtel hormon, der produceres i skjoldbruskkirtel. Symptomer omfatter vægtøgning, tør hud, depression, følsomhed over for kulde, hårtab og forhøjet kolesterol. En alternativ tilgang til hypothyroidism er at tage naturlægemidler kosttilskud, der kan støtte til at lindre symptomer og øge hormonproduktion.

Tang

Skjoldbruskkirtel bruge jod til at producere hormoner. Selvom de fleste mennesker får nok jod gennem bordsalt, underproductive skjoldbruskkirtel kan drage fordel af at få det fra en yderligere kilde. Tang er en jod-rige supplerende urt, der kan hjælpe skjoldbruskkirtlen. Køb tang som et fødevareprodukt, krydderier eller i kapselform. Ark nori er tilgængelige på de fleste asiatiske mad butikker. Brug dem til at indhylle ris meget som sushi ruller eller drys små stykker over supper eller salater. Kontakt din læge før du indarbejde Tang i din Hypothyroide behandling. Skjoldbruskkirtlen er meget følsomme over for jod niveauer og overskydende jod vil indvarsle en helt ny række problemer som struma og træthed. Indføre langsomt i kosten og overvåge eventuelle bivirkninger.

Ensian

Ensian er en plante, der producerer violer fundet i Europa og Nordamerika. Mange holistiske læger ordinere ensian kosttilskud for at regulere skjoldbruskkirtlen. Urter spiller en vigtig rolle i at stimulere immunforsvaret og stofskifte med sine medicinske egenskaber. Tage 1 tsp. fire til fem gange om dagen for tre måneder ad gangen med en måneds pause.

St. John's Wort

Depression er en af de førende symptomer på hypothyroidisme. Følelser af håbløshed, træthed og generel tristhed synes at plage folk med en lidelse i skjoldbruskkirtlen. St. Johns wort er en af de mest populære naturmedicin til behandling af depression. Herb's aktive ingrediens, hypericin, er ansvarlige for at producere kemiske reaktioner i hjernen, der efterligner antidepressiva. Vær opmærksom på at undersøgelser forblive usikkert om virkningerne af St. John's wort i patienter, der er deprimeret. Spørg altid din læge før du tager nogen form for kemisk at ændre urt.

Tjørn

Ifølge University of Maryland på www.umm.edu, kan tjørn hjælpe med at mindske LDL-niveauet i blodet. Både flavonoider og oligomere procyanidins i urten forbedre blodgennemstrømningen og fremme blodkar dilatation. Desuden, kan antioxidanter findes i tjørn også hjælpe med at fjerne celle-skadelige frie radikaler. Fordi mennesker med hypothyroidisme typisk har forhøjede cholestrol niveauer, kan denne herb hjælpe dig med at reducere risikoen for hjerteproblemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com