Rutin retsmidler

05/04/2011 by admin

Rutin har været en del af vitamintilskud for mange år. Oprindeligt, sammen med andre antioxidanter, det gik under navnet vitamin P. Som læger lærer mere om rutin, men de er at opdage det har fordele ud over hvad blev først kendt. Rutin kan anbefales til flere specifikke betingelser.

Identifikation

Rutin er et flavonoid, undertiden kaldet en bioflavonoid, som er en type stof, der giver frugter, blomster, krydderurter og grøntsager deres farve. Rutin findes i mange frugter, især i rinds af citrusfrugter. Det er også i boghvede frø, og urten rue. Det virker som en antioxidant, beskytter kroppen mod iltning og frie radikaler.

Brug

Rutin er normalt taget i supplement form, selvom det kan findes naturligt i citrusfrugter og nogle urter. Hvis du beslutter at tage rutin, bør du tale med din læge om den bedste form at tage. Rutin hjælper kroppen med at absorbere vitamin C, så kan du tage to i kombination. Mange multi vitaminer indeholder rutin, fordi det er blevet anerkendt for sine sundhedsmæssige fordele for nogle tid. Ældre litteratur kan henvise til det som vitamin P, selvom dette navn har faldet i unåde.

Fordele

Rutin bruges primært til at behandle vene spørgsmål. Det styrker kapillar vægge og kan øge blodgennemstrømningen. Rutin kan hjælpe med åreknuder, venøs insufficiens, dårlig cirkulation eller en tendens til at lettere få blå mærker. Der er nogle tegn på det kan medvirke til at sænke kolesterol og reducere forhøjet blodtryk og åreforkalkning. Det kunne være gavnligt for slagtilfælde forebyggelse samt.

Rutin kan fungere som en anti-inflammatorisk, og det kan hjælpe med hæmorider. Som en antioxidant virker det til at reducere frie radikaler i kroppen.

Bivirkninger

Nogle mennesker, der tager rutin kan opleve svimmelhed, svimmelhed, træthed eller en racing hjerte. Andre kan have en hovedpine eller kuldkaste mave, undertiden med opkastning eller diarré. I nogle tilfælde, mennesker tager rutin lider af hår tab eller muskel stivhed. Du bør tale med din læge om nogen af disse bivirkninger.

Hvis tager rutin får dig til at have smerter i brystet, svært ved vejrtrækning eller for at bryde ud i en udslæt, stoppe med at tage rutin og tale med din læge. Du kan være allergiske.

Advarsel

Gravide kvinder bør ikke tage rutin. Dem, der ammer eller der planer om at blive gravid bør holde sig væk fra det så godt. Derudover bør dem, der har hjertet eller blod betingelser tale med deres læge om uanset om du bruger rutin, som en del af en behandlingsplan er en god idé. Bivirkninger kan være værre hos patienter med kredsløbssygdomme problemer, så du ikke bør tage det ud over din doctor's henstilling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com