Hvordan man beregner din 80-100 ounce vand dagligt

05/21/2011 by admin

Hvordan man beregner din 80-100 ounce vand dagligt

Vand er den vigtigste komponent i den menneskelige krop. Da kroppen består af næsten 70 procent vand, er og sørg for, at du tager i nok afgørende for dit helbred. Når ordentligt hydreret, kan du tænke klarere, arbejde hårdere og blive sundere. For at finde ud af hvor meget vand du skal drikke, gøre et simpelt matematisk beregning. Når du kender dit nummer, etablere en rutine, som sikrer, at du drikker hvad der er nødvendigt.

Instruktioner

• Beregne, hvor meget vand du har brug for en dag. Beregningen er enkel. Tage din kropsvægt og dividere det med to. Hvis du vejer 165, skal du drikke 82 ounces vand om dagen eller ca. 10 glas vand.

• Start ved at drikke to glas vand første ting om morgenen. Din tyndtarmen er i stand til at absorbere kun omkring 8 ounce af vand hver 30 minutter. Det "ekstra" beløb vil bidrage til at rense din krop fra kosten den foregående dag.

• Drik et glas vand 30 minutter før et måltid. Dette vil hjælpe prep din krop for den mad, du vil tage og hjælpe med at holde dig fra overspisning.

• Sæt en regelmæssig forfaldsplan for drikke en 8 ounce glas vand hver anden time. Tænk på det som din dosis af medicin. Hold til rutine for at sikre at du får din kræves daglige indtag.

Tips & advarsler

  • Denne beregning er kun vejledende. Drikke mere vand, hvis du sveder stærkt i arbejde eller fritid. Drikke mere vand, hvis du spiser en masse salt forarbejdede fødevarer, der er høj i natrium.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com