Hvordan man kan anvende sort valnød topisk for svamp

05/19/2011 by admin

Siden oldtiden, har herbalists ordineret sort valnødder til en lang række lidelser. Den hele møtrik--kød, skrog og olie--bruges til at regulere fordøjelsessystemet, udvise parasitter fra din krop, behandling af psoriasis og eksem og endda afbalancere blodsukker og lavere kolesterol. Desuden, når det påføres topisk, fungerer sort valnød som et fungicid.

Instruktioner

• Vælge en sort valnød forberedelse til at bruge. Din helsekostforretning vil have flere muligheder at vælge imellem, herunder tinkturer, sprays og cremer. Det er altid bedst at konsultere en herbalist til en henstilling. Hvis du foretrækker ikke at, tale med personalet tildelt urtekosttilskud midtergangen om styrken og den sundhedsmæssige værdi af andre tilsatte stoffer.

• Anvende en lille mængde af sort valnød forberedelse til det inficerede område to til tre gange om dagen. Hvis du bruger tinktur, sætte det på en klud eller bomuld bolden så væsken ikke vil køre. Både din hud og noget tøj, der kommer i kontakt med tinktur kan få pletter.

• Supplere din behandling med en sort valnød forberedelse du kan tage internt, hvis din tilstand fortsætter. Men hvis det bliver værre, eller du kan se nogen forbedring overhovedet, konsultere en læge.

Tips & advarsler

  • Få en nøjagtig diagnose inden brug sort valnød til en svampeinfektion. Afbryde brugen umiddelbart og konsultere en læge, hvis du oplever en bivirkning. Du kan være allergiske.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com