Vægttab & hjertesvigt

05/20/2011 by admin

Hjerteinsufficiens har været stærkt angivet som et symptom på fedme og vægtøgning. Hjertesvigt, også kaldet hjerteinsufficiens, kan være enten det endelige resultat af en kronisk sygdom eller resultatet af gentagne stress på hjertet. Fedme er en stor stress på hjertet, hvilket fører til høje systolisk blodtryk, eller hypertension og forskellige andre sygdomme. En af de bedste måder at reducere forhøjet blodtryk og risikoen for hjertesygdomme og fiasko er ved at reducere vægten.

Symptomer på hjertesvigt

Symptomer på hjertesvigt udvikle enten fra backup af væsker ind i lungerne og væv eller fra hjertet manglende evne til at levere ilt til organer i kroppen. Nogle patienter oplever åndenød, ikke kun efter anstrengelse, men også mens du ligger. Åndenød, eller dyspnø, kan opleves både mens vågen og mens du sover. Hvæsen eller hoste går sammen med dyspnø og opleves af nogle patienter.

På nogle tidspunkter oplever patienter lungeødem eller væskeophobning i lungerne. Lungeødem forårsager patienter til at hoste op med lyserøde skum. Vægt gevinst og væske fastholdelse, herunder hævelse af ekstremiteter, er fælles. Nogle patienter oplyste, at de havde en svækkelse af appetit eller følte fuld efter små måltider. En unormal hjerterytme kan også være et tegn på hjertesvigt.

Fedme

Hypertension årsager 75 procent af alle tilfælde, kongestiv hjerteinsufficiens. Hypertension er karakteriseret ved at have højt blodtryk, en tilstand, der lægger stort pres på hjertemusklen. Hypertension understreger hjertemusklen, skaber spændinger, der reducerer dens evne til at optage og slappe af.

En af de væsentligste risikofaktorer for hypertension er fedme. Fedme medfører et overskud af insulin i systemet, hvilket øger blodtrykket. Også, de adipose eller fedtceller, release stoffer, der er handlet på ved nyrerne, igen at hæve det systoliske blodtryk og resulterer i hypertension. Selv om hypertension kan styres med medicin, er en af de bedste måder til at kontrollere det gennem vægttab.

Vægttabet for dit hjerte

En almindelig misforståelse er, at kun dem, der er ekstremt overvægtige løber risikoen for hjertesygdom. Faktisk præsenterer hvert punkt over en sund body mass index (BMI) en højere risiko for hjertesygdomme og i forlængelse heraf hjertesvigt. En undersøgelse foretaget af det nationale hjerte lunge og blod Association fandt at mænd har en 5 procent øget risiko for koronar sygdom med hvert yderligere point i deres BMI, mens kvinder har en 7 procent tilføjet risiko (Caremark, 2009).

Personer over en sund BMI er i risiko for hypertension, men også fra overforbrug af hjertemusklen. Større organer kræver mere blod, der får hjertet til at pumpe mere. At reducere dit BMI og tabe ikke kun reducerer din risiko for forhøjet blodtryk og hjertesvigt, men også reducerer belastningen på hjertemusklen.

Kostændringer

Vægttabet er ikke kun kosten ændringen nogle patienter med hjertesvigt skal gøre; natrium er også en del af kosten, der bør overvåges nøje. Svagere pumpning af hjertet beder nyrerne kan bevare væske og salt, hvilket kan føre til ødem. Mange patienter er begrænset til 1.500 mg natrium om dagen. Skære natrium fra din kost går hånd i hånd med vægttab, da mange høj-kolesterol og højt fedtindhold fødevarer også indeholder store mængder af natrium. Undgå forarbejdede fødevarer, der er højt indhold af fedt, kolesterol og natrium; i stedet spise friske råvarer, magert kød og masser af kostfibre.

Motion

Motion er en vital komponent i enhver vægttab rutine at forebygge hjertesvigt. En komponent i aerob træning sammen med let styrketræning forbedrer blodgennemstrømningen og trims fedt. Stillesiddende livsstil er en af de vigtigste årsager til fedme, så når du starter en hjerte-sund vægttab rutine, det er vigtigt at kombinere det med motion. Patienter, der allerede har lidt fra hjertesvigt er ikke altid godkendt til udøvelse af deres læger, men i nogle tilfælde har gavn af en lys rutine. Ikke alene gør motion trimme fedt og forbedre fitness af dit hjerte, det reducerer også stress niveauer, en anden årsag til hjertesvigt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com