Hvordan produceres Alpha lipoinsyre?

05/14/2011 by admin

Hvordan produceres Alpha lipoinsyre?

Fremstillet til at arbejde på to måder

Alpha lipoinsyre er en metabolisk antioxidant produceres naturligt i den menneskelige krop. Det tjener to forskellige funktioner: det fungerer som en metabolisk agent, når konvertering mad indtages fra glukose til energi, og det fungerer som en antioxidant ved at angribe eller neutralisere potentielt skadelige kemikalier kaldes "frie radikaler" eller affaldsprodukter, der får skabt under den metaboliske proces.

Produceret på tværs af hele kroppen

Alpha lipoinsyre er fundet naturligt inde hver celle i kroppen. I modsætning til andre populære antioxidanter som vitamin C og E er det fundet og aktiv på tværs af alle dele af kroppen i både vand og fede områder. Dette betyder, at alpha lipoinsyre kan nå væv i begge nervesystemet, der er fede, og dem i hjertet, der er for det meste vand. Det har også været kendt for at arbejde i hjernen, hvilket betyder, at det kunne viser lovende som en behandling for brain lidelser og streger hvor frie radikaler skader kan forårsage problemer.

Alternative produktionsmetoder

Visse fødevarer er også naturligt gode kilder til alpha lipoinsyre. Spinat, broccoli, oksekød og ølgær er nogle eksempler. Derudover har visse orgel dele af spiseligt kød, ligesom hjertet og nyrerne, højere koncentrationer af alpha lipoinsyre.

For at få den høje dosering anbefales beløb af mange ernæringseksperter, det er klogt at købe kosttilskud, som kommer i pille-eller tablet. Disse er syntetisk fremstillet i et laboratorium og markedsføres til salg til helsekost eller steder hvor kosttilskud sælges.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com