Produkter til Acne ar

05/22/2011 by admin

Produkter til Acne ar

Acne ar der dannes, når kroppen forsøger at reparere beskadiget hud ved at producere nye kollagen fibre for at erstatte dem ødelagt af acne infektion. Men patch job er aldrig perfekt. Nogle gange for meget kollagen er fremstillet, fører til hævede ar. Andre gange væv er tabt, hvilket resulterer i sunkne ar. Store ar er næsten umulige at fjerne, men du kan dramatisk reducere deres udseende.

Kollagen

Kollagen er et protein, der findes naturligt i huden. Injektioner af kollagen kan udfylde visse typer af acne ar. Proceduren fungerer bedst med overfladiske bløde ar og har ringe effekt på is-pick-type ar. Resultaterne er midlertidig, tre til seks måneder. Patienter med autoimmune sygdomme bør ikke have collagen indsprøjtninger fordi kollagen bruges stammer fra køer.

Scar geler

Koncentreret løg saft er den aktive ingrediens i nogle over-the-counter scar behandling af geler. Heldigvis, geler ikke lugt af løg. Men hvis du på et stramt budget, kan du gå direkte til kilden og behandling af acne ar med en maske lavet af løg saft, gulerodsjuice, olivenolie og æggeblomme. Det er meget billigere end geler og er lige så effektive.

Microdermabrasion

Microdermabrasion fjerner det øverste lag af din hud ved at bruge microcrystals til at eksfoliere døde hudceller, herunder arvæv. Det kan tage flere behandlinger, men microdermabrasion kan være meget effektiv, selv om dyre. Du kan købe gør det selv-microdermabrasion kits i de fleste apoteker under mærker som DermaNew, Visage Naturel og ungdommelige essensen. Dog vil de ikke være så stærke eller effektiv som havende proceduren gjort på en hudlæge kontor.

Steroider

Keloider er meget synlige hævet ar, der rækker ud over grænsen for det oprindelige sår. Mest over-the-counter behandlinger gøre meget for at forbedre udseendet af kelloide ar. For mennesker, der er modtagelige for disse typer af ar, kan keloider synes som en forbandelse. Nogle dermatologer har eksperimenteret med injektion af steroider i keloider og har haft en vis succes. Aktuel retinoid syre kan også anvendes direkte på ar reducere dem i størrelse.

Sandeltræ

Sandeltræ har været brugt i århundreder i Indien til at afkøle huden og regenerere væv. Du kan købe ansigts masker, der har sandeltræ som en aktiv ingrediens. Du kan også gøre din egen løsning ved at kombinere sandeltræ med rosenvand til at lave en pasta, derefter anvende det direkte til området arret. Den hjemmelavede version er lige så effektiv som store-købte produkter, til en brøkdel af prisen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com