Sådan gør din bekræftelser ske hurtigt

06/24/2010 by admin

Sådan gør din bekræftelser ske hurtigt

Bekræftelser er de ord og sætninger du tænker for dig selv eller sige højt. Positive bekræftelser er korte positive udtalelser du sige dig selv at ændre dine negative overbevisninger. Eksempler er "Jeg vil tabe sig; Jeg er glad; Jeg er rolig." Hvor lang tid det tager for positive bekræftelser til at opnå resultater afhænger den tid, fokus, tro og følelser du investere i gentagne din bekræftelser, styrken af dit ønske og størrelsen på dit mål. Der er skridt du kan tage for at opnå resultater hurtigere.

Instruktioner

• Stå foran et spejl eller holde et spejl foran dit ansigt. Se dig selv i øjnene. Gentag dine positiv bekræftelse udsagn samtidig fastholde øjenkontakt i spejlet. Gøre dette et par gange om dagen for at opnå hurtigere resultater.

• Skrive de positive bekræftelser på Notatkort. Forlade kortene rundt i huset i steder, du vil sandsynligvis se dem, som hang på badeværelse spejl eller liggende ved siden af dine bilnøgler. Dette giver påmindelser for dig at sige din positive bekræftelser regelmæssigt. Du kan også skrive dem gentagne gange på et ark papir, 10 eller 20 gange, at aftryk beskeder i dit sind.

• Synge din positive bekræftelser. Sindet accepterer meddelelser mere let når de synges. Du kan også synge dem hvis du er utryg sang. Synge dem når du har lyst. For eksempel kan du vælge at synge din bekræftelser højt eller stille dig selv i bilen, mens få klar til arbejde, i bruseren eller mens den kører på et løbebånd.

• Spille en subliminale budskab CD. Lyt til det i et roligt sted hvor du ikke vil blive forstyrret i flere minutter. Hør flere gange dagligt til at fremskynde virkningen. Disse cd'er--købes fra mange medier butikker--typisk målrette en bestemt type bekræftelse som sundhed, romance, vægttab og lykke. Vælge en, der er de mest relevante for dine behov og lytte til det ofte hele dagen for at forbedre effekten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com