Naturlige helbredelsesmetoder for Social angst

01/22/2011 by admin

Lejlighedsvis følelser af generthed eller angst i sociale situationer, er hvad enten det møde en person for første gang eller en præsentation, helt normal. På den anden side er social angst en tilstand, der er defineret af invaliderende frygt, overvældende følelser af selvbevidsthed, intens bekymring og løbende undgåelse af sociale kontakt. Hvis disse følelser forstyrrer dit liv, bør du straks kontakte en læge. Der er dog visse naturlige skridt du kan tage for at hjælpe dig med at klare denne lidelse.

Livsstilsændringer

Ændre din livsstil i sig selv, vil ikke helbrede social angst. Det vil, afhængigt af sværhedsgraden af din angst, hjælpe begrænse symptomerne og arbejde sammen med andre behandlingsmuligheder. Først, er det nødvendigt at stoppe med at ryge. Nikotin er en stimulans, som i sidste ende fører til højere niveauer af angst. Koffein i kaffe, te, mange sodavand og energidrikke, er også et nydelsesmiddel, der vil forværre dine symptomer. Derudover drik kun små til moderate mængder alkohol, som overdrevent drikkeri kan føre til en angst angreb. Endelig, forsøge at få nok søvn. En mangel på søvn forårsager større modtagelighed til følelser af angst og bekymring.

Vejrtrækning øvelser og Meditation

Lære at trække vejret og fokusere på øjeblikket ved hånden kan høj grad medvirke til at reducere stress og angst forbundet med social interaktion. Det første skridt mod afslapning under en stress-fremkaldende situation er simpelthen lære at pause, genkende kroppens fysiske reaktion på angst, og bare tage dybe indåndinger. Lære at trække vejret dybt vil automatisk reducere din puls og blodtryk, som, igen, forårsager din krop til at slappe af. Meditation er et lige så effektivt redskab til at reducere angst. For at meditere, fokusere din opmærksomhed på dit miljø og forsøge at forstå det uden at tænke over hvordan man kan ændre den. Dette vil føre til afslapning, da du ikke bekymre dig om hvad der kan ske i fremtiden eller en opfattes fejl, der opstod i fortiden.

Naturmedicin og ernæringsmæssige kosttilskud

Der er mange urter og vitaminer markedsføres som retsmidler for social angst og social fobi. Meget få af dem er blevet bevist videnskabeligt effektive. Kava, men er en urtekosttilskud, der har vist lovende. Ifølge læger Saeed, Bloch, og Antonacci på East Carolina University er der betydelige beviser for, at kava har en positiv effekt på symptomerne på angst. Roden af kava anlæg kan tages som enten et supplement eller som en flydende ekstrakt. Et ernæringstilskud, der også besidder nogle fordele for alternativ behandling af Socialangst er inositol, som er en del af vitamin B complex (B8). Læger på East Carolina University fandt denne inositol har en positiv effekt på personer med panikangst og fungerer lige så godt som Luvox, antidepressiv medicin oprindeligt markedsført for at behandle social angst.

Før du tager nogen naturlægemidler eller kost supplement, er det afgørende at første rådføre sig med en læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com