Hvordan at vide, hvis du har Feminine lugt

05/01/2010 by admin

Hvordan at vide, hvis du har Feminine lugt

Ubehagelig feminine lugt er en pinlig medicinsk tilstand, der rammer mange kvinder. Det mest problematiske aspekt af lugt er, at det kan være et tegn på en infektion eller andre alvorlige tilstand. Af denne grund er det aldrig tilrådeligt at ignorere eller blot forsøger at dække over en lugt. Du bør altid gå til en læge for at udelukke medicinske årsager og få yderligere råd baseret på dine specifikke symptomer. Løse problemet kan betyde at behandle det underliggende spørgsmål og derfor tager godt på din sundhed. Det kan også i høj grad forbedre din selvværd og selvtillid, hvis lugten er noget du er selvbevidst om.

Instruktioner

• Fortrolig med hvad der er normalt. De fleste vulvas har en lidt musky aroma, der kan forstærke efter træning, når sved er fanget. Iført materialer, der ikke ånde og giver luft til at passere gennem--ligesom polyester--kan også forstærke lugt af diffusering sved og bakterier. Så kan dårlig hygiejne. Hvis din lugt er stærkere efter disse specifikke situationer, er det sandsynligvis normal.

• Fortrolig med hvad der ikke er normale. En meget stærk, fishy lugt er ofte et tegn på infektion. Vulva har normalt en duft, men hvis du praksis ordentlig hygiejne, det bør ikke være overvældende ubehagelige.

• Bemærk eventuelle ændringer. Hvis du har for nylig opdaget, at du lugter meget anderledes end hvordan du brugt til, og ikke har ændret din livsstil eller hygiejne praksis, kan det være årsag til bekymring. Det er også noget at drøfte med din læge.

• Besøge en læge. Ligesom mange medicinske spørgsmål, der er ikke en one-size passer alle tilgang for enhver kvinde. Din læge vil gøre en fysisk eksamen for at afgøre, om der er underliggende årsager til din lugt, såsom en infektion. De vil spørge dig spørgsmål om din livsstil og hygiejne praksis, og kan være i stand til at identificere kilden til lugten, og hvis det er normal eller ej. De kan også give dig tips om forbedring af din situation.

• Diskutere situationen med din parforhold. Dette kan være pinligt, men hvis du er fortrolig nok med din partner, kan det være nyttigt at spørge, hvis de bemærker en ubehagelig lugt. Være rede til at høre værst, og takke dem for at være sandfærdig, i stedet for at blive forstyrret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com