Hvordan man bruger grøn te til vægttab

01/25/2011 by admin

Undersøgelser har vist, at drikke grøn te eller tilføje grøn te ekstrakt til din kost kan fremme mere vægttab end kan udøve og opmærksomhed til dine kalorier alene catechins i grøn te ikke blot fremme vægttab, men også fungere som antioxidanter, at hjælpe med at opretholde din generelle sundhed. Selvom drikker grøn te er ikke en magisk opskrift på vægttab og et godt helbred, kan det bidrage til at støtte din generelle udøvelsen og vægt tab plan.

Instruktioner

• Oprette en samlet udøvelsen og vægt tab plan for dig selv. Grøn te vil kun hjælpe dig med at forbrænde en ekstra 50 til 80 kalorier om dagen, så du skal spise fornuftigt og motion for at rent faktisk få vægt tab resultater.

• Køb løs grøn te fra en specialforretning te eller en naturlige fødevarer butik for at sikre, at det er frisk. Frisk grøn te bevarer flere af sin antioxidant egenskaber og smag end gamle grøn te, og løs te kan du lettere brygge te til din nøjagtige smag.

• Drikke en lille pulje af grøn te om morgenen. Grøn te indeholder koffein, så det kan erstatte din morgenkaffe, selv om det har kun ca. halvt koffein som kaffe.

• Bryg og ice grøn te for en forfriskende drik at drikke hele dagen, især når du føler sultne. Ofte, det er let at forveksle en følelse af tørst for en følelse af sult, og grøn te kan tilfredsstille din trang til en smag samt din trang til væske.

• Supplere din grøn te vægttab program med grøn te ekstrakt. Ser for kosttilskud, som har et højt niveau af katekin kaldet epogallocatechin gallate (EGCG), som menes at bedst fremmer vægttab.

Tips & advarsler

  • Undersøgelser tyder på, at du skal drikke om syv kopper grøn te, eller indtage det tilsvarende beløb i grøn te ekstrakt, at få den fulde vægt tab effekter fra det. Grøn te vil ikke hjælpe dig med at tabe sig, hvis du tilføje kalorieindhold-laden ekstramateriale, som mælk og sukker. Hvis du har brug for til at forsøde te, tilføje stevia, som er både naturlige og meget lav i kalorier. Float orange eller citron skiver i grøn te som du bryg for at øge smag uden at tilføje kalorier.
  • Grøn te, herunder en grøn te ekstrakt, kan gøre dig nervøs, hvis du er følsomme over for koffein. Tjekke med din læge før du tager en grøn te ekstrakt, især hvis du lider af forhøjet blodtryk.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com