OTC behandlinger for Rosacea

07/03/2011 by admin

Rosacea er en tilstand, der forårsager kronisk betændelse i huden. Berørte huden i ansigtet kan vises rødt. Røde knopper med pus kan også være til stede. Rosacea kan få gradvis værre, hvis venstre ubehandlet. De fleste personer med rosacea erfaring flare-ups når hudens tilstand vil blive værre, efterfulgt af perioder, hvor huden vil forbedre. Ud over recept behandling for rosacea er over-the-counter (OTC) behandlinger tilgængelige.

OTC Rosacea cremer

Talrige OTC cremer der markedsføres til behandling af rosacea. Rosacea Ltd er et nonprescription creme, der hjælper til at mindske rødme i ansigtet ved at reducere størrelsen af bittesmå kapillærer i ansigtet. Det har også ingredienser, der vil bidrage til at dræbe bakterier og virus til stede på ansigt og fungerer som en anti-inflammatorisk. En anden creme, der kan hjælpe dem med rosacea er Vanicream. Prosacea Rosacea behandling Gel kan bidrage til at kontrollere rødme og knopper forårsaget af rosacea. Personer med rosacea nødt nogle gange til at prøve disse og andre cremer, før de finder en, der virker for dem.

Blid sæbe

Personer med rosacea skal bruge en ikke-irriterende sæbe som Cetaphil eller Dove. Specifikt, er Cetaphil Gentle Cleansing Bar et godt valg for dem med rosacea, fordi det ikke har nogen ingredienser, der kan irritere eller udtørre huden. Ifølge den internationale Rosacea stiftelse er Cetaphil udrensning bar den mildeste bar sæbe på markedet.

Acne medicin

OTC acne medicin kan hjælpe med at reducere facial betændelse og bump forårsaget af rosacea. Proaktiv løsning kan hjælpe med betændelse forårsaget af ansigtet pletter. Andre acne medicin såsom Neutrogena og Clearasil kan også være effektiv.

Kortison cremer

Personer med rosacea kan få nogle fritagelse fra at bruge OTC hydrocortison cremer, der hjælper til at reducere betændelse og smerter. Cortizone-10 er en fælles OTC kortison creme tilgængelige på de fleste købmænd og supermarkeder.

Antibiotikum cremer

Antibiotikum cremer kan bidrage til at mindske risikoen for infektion for personer med rosacea. Neosporin er et antibiotikum creme, der kan være nyttige. Dog er der ofte behov for recept-styrke antibiotika.

Solcreme

Iført solcreme kan hjælpe lindre symptomerne på rosacea. Solcreme skal bæres dagligt for at forhindre solskoldning. Solcreme skal være på mindst SPF 15; personer med især sol-følsomme hud kan dog være nødvendigt at bruge en solcreme med en meget høj SPF.

Irriterende ingredienser

Ifølge den internationale Rosacea stiftelse, bør personer med rosacea ikke bruge produkter med enhver type af syrer. De bør også undgå produkter, der indeholder retinol eller vitamin A og C. Derudover benzoylperoxid kan være irriterende for nogle, men kan være nyttige for andre. Benzoylperoxid er fundet i mange OTC acne behandlinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com