Hvad betyder det at føle Understimulated?

07/27/2012 by admin

Manglende stimulation er en tilstand af følelse uinspireret af påvirkninger udefra. Hvis langvarig, kan det resultere i kedsomhed, manglende motivation og selv depression i dem tilbøjelige til psykisk sygdom. Manglende stimulation kan bekæmpes ved at indføre interessant mentale og fysiske aktiviteter i din daglige rutine og ændre dit syn på livet.

Hvad er manglende Stimulation?

Manglende stimulation refererer til de følelse af stagnation, kedsomhed og mangel på inspiration, der skyldes ikke følelsen udfordret i en given situation. Manglende stimulation kan være primært fysisk eller mental karakter, men generelt henviser til intellektuelle kedsomhed.

Årsager til manglende stimulation kan omfatte enten en mangelfuld outlook indehaves af en individuel, ydre omstændigheder eller en kombination af to. Det kan være forbigående eller vedvarende. Fælles synonymer relateret til manglende stimulation er kedsomhed, monotoni, kedsomhed og sløvhed.

Bekæmpelse af manglende Stimulation

Afhængigt af årsager til manglende stimulation, kan mange ting gøres for at lindre følelser forbundet med det.. Hvis du føler dig mentalt eller intellektuelt under stimuleret, kan du prøve at ændre din daglige rutine. Små ændringer såsom ridning din cykel til at arbejde i stedet for at køre eller forsøger en ny restaurant kan hjælpe, som kan mere betydelige ændringer såsom skiftende karriere eller flytter til en ny by. Tilbringe tid sammen med mennesker, der udfordre dine overbevisninger og opfordrer dig til at være dit bedste, og engagere sig i aktiviteter du finde spændende eller interessant. At lære at spille et instrument, et nyt sprog eller ellers øge din base af viden er også retsmidler for intellektuel under stimulation.

Fysiske manglende stimulation kan lindres ved at tilføje nye fysiske udfordringer til din rutine. Skiftende din træning regime, spille en ny sportsgren eller gå på en udendørs eventyr med venner kan hjælpe sammenlægge afart hen til jeres hverdag samtidig forbedre din kondition og øge selvtillid.

Det er vigtigt at indse, at ikke alle mennesker og situationer er i sagens natur underholdende. Føle kede eller under-stimuleret fra tid til anden er normale og minder os til at holde skubbe for vækst og ændre. Lære at tegne spænding og inspiration fra inden for i stedet for afhængig af ydre faktorer er det første skridt til at genoprette inspiration.

Hvad man skal undgå

Folk, der kronisk føler under stimuleret har øget risiko for amotivational syndrom, depression og kompulsiv adfærd. Ifølge PubMed.gov, bruge op til to tredjedele af patologiske spillere spil som et middel for at undslippe kedsomhed. Sensation asylansøgere – mennesker, der deltager i ekstreme aktiviteter som sky-dykning og race bil køre--ofte bruger disse aktiviteter som et middel til bekæmpelse af manglende stimulation samt.

Ting at undgå, når du søger stimulation omfatter kompulsiv spise, brug af alkohol og narkotika, og risikable seksuel adfærd. Shopping, gambling og anden finansielt afdrypning aktiviteter kan midlertidigt lindre kedsomhed, men kan føre til problemer på lang sigt. Undgå enhver aktivitet, der sætter dit liv eller andres liv i fare, og arbejde på dyrke tålmodighed og selvforsyning som middel til bekæmpelse af manglende stimulation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com