Hvordan man kan leve med en Person med ADD

08/06/2012 by admin

Opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse er en fælles barndom tilstand, der kan fortsætte ind i voksenalderen. Mens ADHD er den officielle medicinske diagnose, refererer mange almindeligvis til tilstanden af generiske navn opmærksomhed underskud lidelse. Ifølge den National Institute of Mental Health, er"uopmærksomhed, hyperaktivitet og impulsivitet de centrale adfærd af ADHD." Når du leve med en person med ADD, skal du have viden om symptomer og behandling for at forstå hans adfærd. Gennem forståelse ADD, kan du også lære hvordan til at kommunikere effektivt.

Instruktioner

• Uddanne dig selv om ADHD. Læs faktaark og brochurer på hjemmesider af organisationer som Attention Deficit Disorder Association og National Institute of Mental Health. Besøg dit lokale bibliotek eller boghandel for at læse bøger om Tilføj. Gør dig bekendt med definitionen af ADD, Aktuel forskning om indstillingerne lidelse og behandling. Når du har en grundlæggende forståelse af ADD, vil du forstå, hvad mennesker med ADD gå gennem og hvordan man bedst til at kommunikere og indbyrdes relation med dem.

• Find en lokal støttegruppe for folk, der bor med en person med ADD. Del dine udfordringer og frustrationer med andre. Noter af tips og løsninger, der tilbydes til personer med ADD. For eksempel, mennesker med ADD er ikke god multitaske og bør tilskyndes til at fokusere på én ting ad gangen.

• Rådføre sig med en kvalificeret terapeut, der har specialiseret sig i arbejdet med mennesker diagnosticeret med ADD. Tal om den indvirkning, som ADD har på din husstand. Spørge til råds om, hvordan man hjælpe nogen med struktur, og den bedste måde at være støttende for ham.

• Arbejde på medicin ledelse og watch for negative bivirkninger. Konsultere en læge, der har specialiseret sig i Tilføj, hvis du har spørgsmål om lægemiddeldosering, eller hvis du tror, en anden medicin skal ordineres.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com