Definere et hoved slagtilfælde

08/01/2012 by admin

Definere et hoved slagtilfælde

Hoved strøg ske når en arterie eller blodkar bliver blokeret af en blodprop og holder blodet i at nå hjernen. Dette forårsager hjerneceller dør, som kan have mild eller invaliderende resultater.

Symptomer

Symptomer på en hoved streg udvikle sig pludseligt. De omfatter følelsesløshed i ansigt, arme eller ben, især på den ene side af kroppen. Forvirring, synshandicap, talebesvær, svimmelhed og svær hovedpine er andre symptomer.

F.A.S.T.

National Stroke Association antyder du handle F.A.S.T., hvis du har mistanke om nogen er at få et slagtilfælde. F.A.S.T. står for ansigt, arme, tale og tid. Kig efter droopiness af ansigt, manglende evne til at holde armene forhøjet på samme niveau og sløret tale. Hvis nogen af disse symptomer forekommer, er tiden essensen. Ringe 911 straks.

Forebyggelse

Ifølge National Stroke Association, 80 procent af stokes kan forebygges ved at stoppe rygning, at holde øje med dit blodtryk, udøver og ser dit kolesteroltal.

Risici

Strøg har to typer af risikofaktorer: kontrollerbare og ukontrollerbare. Kontrollerbare risikofaktorer omfatter højt blodtryk, diabetes og fedme. Alder, køn, race og familie historie er eksempler på ukontrollerbar risiko.

Recovery

Recovery vil omfatte rehabilitering for at genlære færdigheder som at spise og gå.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com