Forskellige former for Facial Acne og behandlinger

08/04/2012 by admin

Acne er et temmelig udbredt problem, og selvom oftest forbundet med teenagere, kan påvirke nogen på alle alderstrin. Det gør betingelsen mindre byrde at beskæftige sig med, men som rødme og irritation kan føre til ardannelse og selvværd spørgsmål. Heldigvis er der mange acne behandlinger på markedet, som kan hjælpe dig med at overvinde betingelsen.

Mild til moderat Acne Vulgaris

Type af akne ses oftest kaldes acne vulgaris. I en mildere form er det sandsynligt at fremstå som hudorme og whiteheads. Hudorme er en type af akne, som blokerer pore delvist, forårsager talg og døde hudceller til afløb, således den sorte farve. Whiteheads, på den anden side forekomme når pore stik hele vejen, tvinge materialet til overfladen i et hvidt materiale. Når lidt mere moderat, acne vulgaris kan vises som pustler, irriteret der er whiteheads og papler, som er røde knopper, der ikke har en "hoved" eller hvid plet i midten.

Acne Rosacea

En anden type af acne er acne rosacea. Denne type af akne kan se rød og betændt og er meget forskellig fra acne vulgaris. Denne type af akne er meget mere som en udslæt og viser sig især på kinder og næse. Acne rosacea kan forårsage huden af næsen at svulme op og vokse ekstra væv, især i mænd, hvis venstre ubehandlet.

Svær Acne Vulgaris

Sever acne vulgaris bærer mange af de samme egenskaber ved de milde former (blackheads, whiteheads, pustler og papules) men tilføjer to andre typer af pletter kaldes cyster og knuder. Cyster er store pletter, der er fyldt med pus. Deres store størrelse gør ardannelse sandsynligt. Knuder er svarende til cyster men indeholde ikke pus og er svære at røre. Begge typer kan være meget smertefuldt.

Andre Acne typer

Andre typer af acne, der ikke falder ind under ovennævnte kategorier omfatter acne conglobata, som er mest almindelig hos mænd og er den mest alvorlige form for acne. Knuder er meget store og ofte slutte. Ardannelse er uundgåelig. En anden type er pyoderma faciale, som forekommer hos kvinder og forårsager acne sår og knuder til pludselig dukke.

Effektive Acne behandlinger

Mens acne kan drastisk påvirke dit liv, især på det sociale område, kan det behandles på mange måder. Din første fremgangsmåde er at finde en blid ansigts sæbe, der indeholder salacylic syre eller benzoylperoxid. Disse rengøringsmidler at reducere irritation og dræbe bakterier. Følge dette op med en lotion eller spot creme, der bruges på din breakouts. Nogle vigtigste ingredienser til at lede efter omfatter svovl, benzoylperoxid og resorcinol. En god eksfoliering produkt kan bruges regelmæssigt til at skifte ham ud døde hudceller, hurtigere, reducere chancerne for dem tilstopning dine porer. Antibiotika eller stoffer såsom Accutane kan ordineres for at hjælpe med at behandle en dårlig breakout.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com