Hvordan at tilføje Fiber til en glutenfri kost

07/17/2012 by admin

Hvordan at tilføje Fiber til en glutenfri kost

Gluten er et stof, der findes i hvede, rug og byg. Det er også fundet i andre fødevarer, der er behandlet med dem, ligesom havre. Nogle mennesker er allergiske over for gluten, og nogle mennesker har bare det tåler. Gluten er ofte fundet i brød og pasta; Det er endda i soja sauce. Der findes mange produkter på købmand hylderne nu, er glutenfri. Det er let at gøre op den fiber, der mangler i en glutenfri kost, da der er mange frugter, grøntsager og nongluten korn, der er rige på fiber.

Instruktioner

• Tilføje masser af frugt til gluten-fri kost. Springe kager og cookies til dessert, da de indeholder hvede produkter, og i stedet har friske jordbær, blåbær, kiwi, æbler, grapefrugt, hindbær eller papaya. Alle disse frugter er gode kilder til fiber. Så er appelsiner, limefrugter og citroner. Drik tomatsaft med morgenmad hver dag for at få den fiber, der er tabt ved ikke at have toast.

• Spiser masser af grøntsager. Der er en masse grøntsager, der er rige på fiber. Nogle af dem omfatter søde kartofler, yams, rød peberfrugt, gulerødder, rødbeder, avocado, spinat, asparges, blomkål, grønkål og rosenkål. En sund salat med baby spinat og gulerødder kan tilføje fiber til frokosttid. En side af rosenkål eller asparges med middag vil tilføje fiber til måltidet. Prøv at bruge kartoffel flager til tykkere hjemmelavede supper for ekstra smag og et løft af fiber.

• Udskift din gluten-rige hvede gluten-fri ris og majs. Disse fødevarer er rige på fibre. Der er ris brød for dem, der savner spise brød på en glutenfri kost. Prøv majs tortillas for at erstatte hvede ones. Også, tilføje bønner til din kost for mere fiber. Bønner, som er perfekte omfatter sortøjede bønner, kidneybønner, garbanzo bønner, linser og lima bønner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com