Hvordan at undgå at hoste om natten

07/23/2012 by admin

Hvordan at undgå at hoste om natten

Hoste om natten kan holde dig og din partner vågen hele natten. Det kan også forårsage en irritation i halsen, forlader du kan lide gennem den næste dag med ondt i halsen. Årsager omfatter rygning, vejr, astma, allergi og betændelse i strubehovedet eller svælg.

Instruktioner

• Drik masser af vand i hele aftenen at hjælpe opløse den tykke slim, der udskilles fra væggene i dit luftvejene. Denne form for Slim er også benævnt slim og bliver værre under en forkølelse eller influenza.

• Drikke vitamin C. Inden for et par timer for at gå til seng, drikke mindst 500 mg vitamin C. frugt er juice som orange, grapefrugt og tomat juice fremragende kilder til vitamin C. C-Vitamin er en vigtig vitamin for at hjælpe kroppen kampen off patogener og mindske hoste.

• Gnid vapor gnide på dine fødder og sat på et par sokker. Mens du slapper af i din favorit stol eller sofa, ophøje dine fødder, så at de er omkring den samme højde som din torso. Vapor gnide er fantastisk til at slippe af med en grim hoste. Stole, der tillader dig at have dine fødder og din torso, holdt oppe er fantastisk til at sove i når du har en dårlig hoste, fordi de holde dig i en vinkel, der vil hjælpe dig ånde.

• Spis druer, mens fødderne er forhøjet. Druer fungere som slimløsende og er god for toning op dine lunger.

• Har mindst en teskefuld honning før overskriften off til seng. Honning er godt for afslappende halsen musklerne og clearing luftvejene, så du kan få en god nats søvn.

• Sove med hovedet hævet. I din favorit stol eller med flere puder under hovedet, holde dit hoved over brystet. Dette vil maksimere din evne til at trække vejret natten over, at reducere en dårlig hoste.

• Se en læge. Når du har en hoste, der fortsætter uden at gå væk som en hoste, der ledsager en kold ville, er det vigtigt at se en læge straks. Hoste kan være et symptom for mange sygdomme og sygdomme, herunder bronkitis, astma respiratoriske problemer og infektioner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com