Listen over fordele & ulemper ved HMOs

06/23/2012 by admin

Listen over fordele & ulemper ved HMOs

HMOs eller sundhed vedligeholdelse organisationer, er en type af sundheds-forsikring designet til at styre fremtidige sundhedspleje omkostninger ved at fastholde forbrugernes nuværende sundhed. Når du tilmelder dig en HMO, modtager du lægehjælp fra sundhedspleje udbydere, der HMO har kontraheret med at indhente sit netværk. Ligesom andre sorter af sygesikring, HMOs har fordele og ulemper og kan ikke være en god pasform til alle forbrugere.

Omkostninger

Omkostningerne er et af de vigtigste fordele ved en HMO. HMO medlemmer typisk betaler for deres sundhedspleje end medlemmer af traditionelle planer. Medlemmer er ansvarlige for månedlige præmier, copayments og eventuelt co-assurance og selvrisikoen, som alle er typisk mindre end udgifterne i traditionelle forsikring.

Papirarbejde

HMO medlemmer også nyde fordelen ved begrænset papirarbejde. I stedet for arkivering ansøgningsskemaer efter at have modtaget medicinsk behandling, præsentere patienter blot deres sygesikringskort når de modtager tjenesteydelser og udbyderen regninger HMO.

Overdækket procedurer

HMOs dækker normalt en bred vifte af tjenester. Da HMOs drage fordel af at holde deres kunder sund, planer yde typisk forebyggende pleje såsom kræft screeninger, godt-barn besøg, physicals, vaccinationer og rutinemæssig kontor besøg. HMOs kan dog ikke dække visse procedurer, hvis de ikke har vist sig for at være effektiv. Dette kan være ufordelagtige for patienter, der ønsker at prøve eksperimentelle procedurer eller procedurer med lavere succesrate.

Valg af udbydere

En anden potentiel ulempe ved HMOs er, at du har begrænset valg, når det kommer til at vælge din sundhedspleje udbydere. Da HMOs kun indgå aftale med bestemte leverandører, betale HMO kun for din lægebehandling, når du ser udbydere inden for din HMO netværk. Hvis du er fleksibel om at vælge din sundhedspleje udbydere, kan dette begrænset valg ikke være et problem; Du kan blot vælge nye udbydere fra HMOS netværk når du tilmelder dig din plan. Hvis du allerede har eksisterende relationer med leverandører og ønsker at fortsætte med at se disse udbydere, men er begrænset udbyder valg problematisk, hvis disse tjenesteydere ikke er en del af din HMO netværk. Selv hvis dine leverandører er i øjeblikket en del af HMOS netværk, kan HMOs og udbydere afbryde deres kontrakter til enhver tid så du har ingen garanti for at din udbydere fortsat vil være omfattet af din plan.

Henvisninger

HMO medlemmer modtager de fleste af deres lægebehandling via deres praktiserende læge. Hvis du nogensinde ønsker at se en specialist, skal du først besøge din primær pleje-udbyder for at få en henvisning. Denne opsætning tilføjer lidt ekstra tid, forsinkelse og besværet for medlemmer, der ønsker at se specialister. Henvisninger kan også være vanskeligt at opnå, hvis din primære sundhedstjeneste læge er tilbageholdende med at give dem.

Begrænset Service-området

Med undtagelse af nødhjælp dækning dække HMOs typisk kun lægehjælp inden for et bestemt geografisk område. Denne begrænsning kan være en ulempe, hvis du rejser ofte, opretholde en anden bopælssted eller ønsker at dække en afhængige bor i et andet geografisk område.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com