Fødevarer, der forårsage forstoppelse hos børn

07/02/2012 by admin

Fødevarer, der forårsage forstoppelse hos børn

En sund kost er vigtig for folk i alle aldre, men det er afgørende for et barns voksende krop. Mens en sund kost vil normalt holde fordøjelsessystemet kører problemfrit, der er nogle sunde fødevarer (så godt som usunde), der kan bremse tingene ned og forårsage et barn til at blive forstoppet. Begrænse eller eliminere følgende fødevarer kan hjælpe med at holde et barn regelmæssig.

Mejeriprodukter

Mejeriprodukter som mælk, ost og is er almindelige syndere af forstoppelse. Yoghurt er generelt en undtagelse til reglen om mejeriprodukt, da den indeholder gavnlige bakterier til at holde fordøjelsessystemet regelmæssig.

Fødevarer høj i fedt

Desværre, mange fede fødevarer er favoritter blandt børn. Ikke alene er de dårligt for hjertet og vægt, men de kan også føre til forstoppelse. Fælles høj fedt kid fødevarer er pizza, chips, pommes frites og kylling nuggets.

Forarbejdede fødevarer

Så meget af hvad vi spiser i dag er alt for forarbejdet. Når fødevarer behandles, det mister meget af sin værdifulde fiber og er i stedet, lastet med konserveringsmidler. Forarbejdede fødevarer omfatter hvidt brød og pasta, færdigpakkede cookies, kiks og mange frosne bekvemmelighed fødevarer.

Drikkevarer

Drikke den forkerte slags drikkevarer kan være en anden årsag til forstoppelse. Børn, der drikker juice i stedet for at spise hele frugt går glip af alle fiber. Ligeledes, børn, der spiser for det meste sødet drikkevarer i stedet for almindeligt vand kan få dehydreret som kan også føre til forstoppelse.

Forebyggelse/løsning

Den bedste forebyggelse mod forstoppelse hos børn er at give dem en kost rig på frugt og grøntsager og andre fiber fødevarer, samtidig med at skære ned på de constipating fødevarer nævnt ovenfor.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com