Frugter & grøntsager godt for afgiftning

06/15/2012 by admin

Friske frugter og grøntsager er ikke kun fantastisk for efterfyldning din kroppen med næringsstoffer, feel good, de er også godt for afgiftning. Frugt og grøntsager afgiftning kost er naturlige løsninger til at hjælpe kroppen fjerne uønskede giftstoffer og uvelkomne vægt.

Funktion

Afgiftning er en organ udrensning proces hvor kroppen skaffer sig af toksiner, der har akkumuleret i forskellige steder såsom colon. Denne proces hjælper rense kroppen således at rette næringsstoffer og vitaminer kan gendannes. Frugter og grøntsager er gode til afgiftning, fordi de er fedtfattig og kalorier, rig på næringsstoffer, højt fiberindhold og er i stand til at passere gennem kroppen hurtigt til at hjælpe med at fjerne affald.

Overvejelser

Gaiam liv siger at rå frugt og grøntsager er bedst for en afgiftning kost, fordi deres vitaminer og mineraler ikke har været kogt ud. Saftpresning er en fælles udrensning ritual, hvis du ville hellere drikke dine frugter og grøntsager i flydende form.

Typer

Ifølge personlig ernæring Guide, de bedste typer af grøntsager til at forbruge for afgifte kroppen er korsblomstrede grøntsager: broccoli, kål og blomkål. Disse grøntsager er rige på vitaminer og mineraler, som kroppen craves. Frugt, bær og meloner er de bedste valg, som bananer og røde druer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com