Blå kryds & blå skjold af Texas dække infertilitet?

06/08/2012 by admin

Blå kryds & blå skjold af Texas dække infertilitet?

Når et par er konfronteret med infertilitet, er flere terapeutiske muligheder åbne for dem. Mange af disse er dyre og er sjældent omfattet af sygeforsikringsselskaber. Men inden for det seneste årti har forsikringsselskaberne i femten stater blev mandat til at dække deres patienters infertilitetsbehandlinger. Blue Cross/Blue Shield of Texas er en af dem. Mens hver enkelt persons politik er lidt forskellig, er barnløshed dækning af dette selskab siges at være en af bedste. Derfor, det har vist sig for at være et fyrtårn for mange par forsøger så hårdt at blive gravide.

Texas frugtbarhed dækning mandat historie

I 1987, den Texas forsikring kode Ann. afsnit 3.51-6, blev Sec. 3A skrevet ind i loven. I realiteten tvunget det selskaber ligger i Texas til at begynde der dækker patienter for visse behandlinger for infertilitet.

Vigtigt at bemærke er, at mens Blue Cross/Blue Shield of Texas er forpligtet til at lade arbejdsgiverne kender denne tilgængelighed, "loven gør ikke forlange forsikringsselskaberne til at give dækning; heller ikke gør det tvinge arbejdsgiverne til at medtage det i deres helbred planer."

Blue Cross/Blue Shield barnløshed behandling fordel

Mens omfanget af dækning varierer fra stat til stat, nogle er inklusive Ambulant procedurer, for eksempel mandater Texas dækning af kun IUI IVF proceduren eller sig selv. Bør der være et behov for diagnostiske procedurer, såsom en hysterosalpingogram eller lignende procedurer relateret til infertilitet, ville omkostningerne sandsynligvis være ansvarlige for patienten.

Blue Cross/Blue Shield of Texas dækker fuldstændig de medikamenter, der er nødvendige for behandling for barnløshed. Alt, hvad patienten skal være bekymret med er egenbetaling på købstidspunktet. Dette er en værdifuld del af dækningen, som medicin udgifter for de fleste infertilitet pleje er den dyreste del af behandlingen.

Overvejelser

Blue Cross/Blue Shield of Texas barnløshed dækning kræver, at parret har intet mindre end en fem-årige historie af uforklarlig barnløshed. Hvis dette krav ikke kan opfyldes, skal barnløshed være forårsaget af mindst én af følgende betingelser:

DES eksponeringÆggelederen blokeringFjernelse af et eller begge æggelederneLavt antal sædceller eller motilitet

Et andet vigtigt krav, at Blue Cross/Blue Shield opstiller er, at sæden udnyttet til alle IUI eller IVF procedurer skal være af patientens ægtefælle. Der er ingen frugtbarhed dækning for dem uden for denne type relation.

Undtagelser af barnløshed dækning mandat

Visse virksomheder, der forsikrer deres medarbejdere gennem Blue Cross/Blue Shield kan gøre krav på fritagelse fra dette mandat. For eksempel, en religiøs arbejdsgiver er ikke forpligtet til at tilbyde denne dækning, eller er arbejdsgivere, der "forsikrer."

Texas selskaber med barnløshed dækning

Følgende selskaber opererer i Texas er kendt for at tilbyde barnløshed behandling forsikring:

ZeroX, Inc.Talbot, Inc.Dynegy, Inc.Alltell, Inc.

Det er vigtigt at bemærke, at disse selskaber kan eller kan ikke tilbyde Blue Cross/Blue Shield som en gruppe forsikring mulighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com