Hvordan man bruger EMU olie som en Transdermal luftfartsselskab olie

07/06/2012 by admin

Hvordan man bruger EMU olie som en Transdermal luftfartsselskab olie

Transdermal luftfartsselskaber transport olier gennem porerne i huden, skaber en sund og rig medium for anvendelse af æteriske olier og essenser. Da carrier olier ikke fordamper, men i stedet trænge hud langsomt, er de ideelle til aromaterapi anvendelser. Emu olie har været anvendt i traditionelle australske hud og anti-inflammatoriske terapier for generationer, at drage fordel af de unikke naturlige helbredende egenskaber af rene olie. Emu olie har intens fugtgivende og foryngende egenskaber, samt effektivt gennemtrængende huden bedre end mange andre lignende olier. Disse egenskaber gør Emu olie en af de bedste transdermal luftfartsselskaber til æteriske olier, tilsat fugtighedscreme og andre terapeutiske ingredienser.

Instruktioner

Ved hjælp af Emu olie som en grundlæggende Transdermal luftfartsselskab olie

• Anvende en enkelt dråbe af ren Emu olie på bagsiden af din hånd. En lille mængde af Emu olie kan dække et stort område, så brug den sparsomt. Lad den olie sidde indtil absorberet til at bestemme, hvis din hud reagerer positivt med olie.

• Vælg en æterisk olie eller kombination af olier bestemt til den tilsigtede brug. Hvis flere æteriske olier, der bruges, bland dem separat for at sikre, at aromaen er behagelig og ingen utilsigtede sammenstød er til stede.

• Varm en ounce af Emu olie forsigtigt til om hud temperatur eller lidt højere. Tilføje en kombination af æteriske olier langsomt af dråber, vurdere styrken af duft med hver tilsætning. Når du er tilfreds med duften, hæld den duftende Emu olie i en lille krukke med en tæt forsegling.

• Mærke nogen æteriske olier kombineret med carrier olier med de specifikke ingredienser og dato for oprettelse, som carrier olier kan blive harsk og ubrugeligt over tid.

• For at bruge din olie, hæld en lille mængde af olie på din hule hånd, tillader det at varme og duft til fylder luften. Brug dine hænder til at anvende det valgte område af din krop, men ikke gnide olie ind i huden som Emu olie vil trænge ind i huden på sin egen. Hvis din hud føles fedtet efter ansøgning, reducere det beløb, der anvendes.

Tips & advarsler

  • Tyk, rig carrier olier som Emu olie kan forværre fedtet hud betingelser. Prøv at bruge en lysere, mere astringerende olie som Jojoba, hasselnød eller Grape seed olier til balance og reparere fedtet hud.
  • Hvis du vil oprette en tykkere hud balsam med din Emu olie, varme 2 spsk af bivoks og kombinere æteriske olier og Emu olie. Hæld i små beholdere og lad det køle og størkne.
  • Bedes du kontakte din læge før virksomheden nogen terapeutiske regime.
  • For at sikre det største udbytte af din æteriske olier, skal du kontakte en uddannet aromaterapi ekspert.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com