Fordele af mineralsk olie

06/10/2012 by admin

Mineralsk olie er en almindelig ingrediens i mange kosmetiske eller aktuelle hudplejeprodukter. Det er også traditionelt anvendes til dets afførende egenskaber. Historisk, blev mineralsk olie brugt i salatdressinger, da der var mangel på animalsk eller vegetabilsk fedt. Mens en konstant diæt af mineralsk olie ikke anbefales, har visse fordele hvis bruges kort sigt.

Fakta

Mineralsk olie er ofte brugt som et smøremiddel for engineering formål fordi det ikke nedbrydes så hurtigt som biologiske olier, hedder New World encyklopædi. New World yderligere påpeger, at mineralsk olie, kombineret med harpiks, der bruges til fremstilling af gel stearinlys. Det er en almindelig ingrediens i nogle antacida, ble udslæt medicin, eye care produkter, hemorrhoid medicin og i nogle laksantia.

Fordele

Mineralsk olie giver ekstra fugt til din hud, fordi det fungerer som en sikkerhedsbarriere mellem din hud og luften, ifølge de skønhed hjerner hjemmeside, og er ofte brugt som base i kosmetik og andre aktuelle hudplejeprodukter. Når det indtages, virker mineralsk olie som et afføringsmiddel til at behandle sjældne eller ufuldstændig afføring, ved at øge mængden af vand i afføringen og gøre det lettere for afføringen at passere igennem tarmen.

Dosering

Hvis du er instrueret af din sundhedspleje udbyder til at tage mineralsk olie, følge hendes doseringsvejledningen. Du tage varierer på din alder, helbredstilstand og respons på behandlingen. Drikke seks til otte store glas vand hele dagen, medmindre instrueret ellers. Tage det på samme tid hver dag til at hjælpe dig med at huske. Blue Shield of California anbefaler, at mineralsk olie på tom mave for at mindske dets indblanding i kroppens optagelse af visse vitaminer og mineraler.

Overdosis

Mineralsk olie er et flydende olie fremstillet af råolie, og overdosis kan opstå, når mere end den anbefalede mængde er taget. Mineralsk olie er relativt ugiftige og opsving forventes, stater en walgreens.com faktaark. Symptomerne på en overdosis medtage mavesmerter, diarré, dehydrering, kvalme og opkastning. Hvis disse symptomer opstår efter indtagelse af mineralsk olie, søge øjeblikkelig lægehjælp.

Advarsler

Ifølge Blue Shield of California, da mineralolie forstyrrer absorptionen af forskellige næringsstoffer og vitaminer, tages det på tom mave. Hudirritationer kan opstå omkring endetarmen, hedder MDAdvice.com. Tag ikke mineralsk olie, hvis du er gravid og ikke give det til en nyfødt. Tag ikke mineralolie i længere tid end en uge. Tal med din sundhedspleje udbyder til at forhindre lægemiddelinteraktioner, især hvis du bruger p-piller.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com